Biztonsági öveket becsatolni, mert eléggé rázósan indul a hét a napi horoszkóp szerint! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Már a hét első napján bedobnak a csillagok a mélyvízbe. A szervezettség, a higgadtság és a koncentráltság megőrzése segít előrehaladni és megoldani a problémákat. Ráadásul a szerelmi életedben is robban a bomba: a pasid valami megbocsáthatatlant tesz, olyan dolgot, ami felett képtelen vagy szemet hunyni.

Bika

A mai nap sok akadályt hoz az utadba, pedig már így is van elég függőben lévő ügyed. Nem léphetsz előre addig, ameddig nem végzel előbb a befejezetlen feladatokkal. Ne veszítsd el a fejedet, és ne engedd, hogy úrrá legyen rajtad a feszültség, mert akkor csúnya fordulatot vehetnek a dolgok.

Ikrek

Ma sikerül megoldanod azokat a problémákat, amelyek eddig nehezítették az életedet. Úgy néz ki, végre pozitív időszak köszönt az életedbe. Bölcsen teszed, ha egyelőre csak a saját dolgaiddal foglalkozol, és nem próbálsz belefolyni mások ügyeibe, mert azzal csak magadnak okozol fejfájást.

Rák

Valószínűleg ma ideges leszel, mivel félresikerülnek a terveid. Hasonló lesz a helyzet a kommunikációban: könnyen félreértitek egymást a környezeteddel, ami kellemetlenségekhez vezethet. A párkapcsolatban élő Rákoknak különösen nagy és mély lélegzetet kell venniük, máskülönben könnyen elszabadul náluk a pokol.

Oroszlán

A csillagok kedvező lehetőséggel kecsegtetnek ma, ha karrierről van szó, és még az előléptetés is felmerülhet. Viszont fájó tapasztalásban is lesz részed: fény derül néhány ismerősöd kétszínűségére. Mostantól légy óvatosabb, és kétszer is gondold meg, kiket engedsz be a belső köreidbe.

Szűz

Ez a nap sok kemény munkát követel a részedről, ha mindent ki szeretnél pipálni a tennivalók listájáról. Azért sem leszel könnyű helyzetben, mert a családod vagy a barátaid is a segítségedet kérhetik. Tedd, amit tenned kell, de ne hanyagold el magadat, a saját terveidet, és mindenekelőtt az egészségedet!

Mérleg

Tökéletes a nap ahhoz, ha szeretnél rendet tenni a kapcsolataidban. Viszont arra intenek a csillagok: ne kezdeményezz semmi újat, és ne akarj fejest ugrani mindenféle új lehetőségbe. Előbb fejezd be a függőben lévő ügyeidet, feladataidat, mielőtt bármi másba vágnál, Mérleg.

Skorpió

Egy régi, befejezetlen ügy ismét terítékre kerül, és gyors cselekvésre, fontos döntések meghozatalára kényszerít. Ha egyszer s mindenkorra megszabadulsz a múlttól, és azoktól a problémáktól, amelyek régóta gyötörnek, akkor új fejezet veheti kezdetét az életedben.

Nyilas

A csillagok ma jó szemmel néznek rád, Nyilas! Itt az alkalom, hogy rendet rakj magad körül, és végre folytasd terveid megvalósítását. Sőt, a mai napon még különleges találkozások is várnak rád. Ne utasítsd el ezeket, mert nagyon jövedelmezőnek bizonyulnak a jövőben, akár üzleti, akár magánéleti szempontból!

Bak

Ma jön el az a pillanat Bak, amikor át kell értékelned bizonyos tényeket az életedről, és másképp kell igazodnod egyes emberek és helyzetek felé. Lehetőséged lesz a helyre tenni az embereket, akik eddig gondot okoztak neked. Továbbá minden befejezetlen ügy, ami az utadba áll, hamarosan megoldódik.

Vízöntő

A csillagok melletted állnak Vízöntő, és óvják szerelmi életedet,  valamint a többi kapcsolatodat is! Szép napod lehet mindaddig, amíg nem kezdesz el panaszkodni. Ma hajlamos vagy túlzásokba esni, és túlságosan lehúzhatod a környezetedet. Ha ezt az egyet kihagyod a napodból, akkor kellemes élményekben lesz részed.

Halak

Szerelmi életed nehéz szakaszba lép, feszültségek és problémák adódhatnak köztetek. Az egyetlen megoldás a kommunikáció, szóval ne söpörjétek a gondokat a szőnyeg alá! Viszont a munkahelyeden egy nehézség megoldásával, vagy esetleg a tehetséged megvillantásával kivívhatod a feletteseid, kollégáid elismerését és még meg is tapsolhatnak!