Két csoportra szakadnak a zodiákus tagjai. Egyesek fel lesznek dobva és úsznak a mámorban a napi horoszkóp szerint, mások pedig letargikus hangulatban evickélik át a napot. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az utóbbi időben nagyon össze voltál zavarodva, és kételkedni kezdtél a tehetségedben, a tetteidben. Ma viszont az derülhet ki: mindvégig igazad volt. A magánéletében próbáld meg újra lángra lobbantani a szikrát, és lepd meg a pasidat! Ha pedig szingli vagy, menj el szórakozni a barátaiddal, mert meglepő élményekben lehet részed.

Bika

Úgy érzed, ma el kell menned a barátaiddal valahová kikapcsolódni. Ez rendben is van, csak kerüld a makacskodást, és azt, hogy mindenáron neked legyen igazad. Csak így lehet este felhőtlen a hangulat! Viszont még délután kellemes meglepetés ér, mivel rájössz: van egy támogatód, akivel nem számoltál.

Ikrek

Ma meglehetősen introvertáltnak érzed magad Ikrek, és semmihez sincs kedved. Pedig ez egy jó nap a függőben lévő ügyeid lezárásához, és akár egy érdekes lehetőség is adódhat a munkahelyeden. Viszont a szerelmi életed pozitív irányba változhat, ha kerülsz minden vitázásra alkalmas témát.

Rák

Kicsit rosszkedvű vagy ma. Másrészt, tele vagy energiával és dinamizmussal, vágysz a tennivalókra. Ugyanakkor idegesít az, ahogy mások viselkednek, és az is zavar, ha megpróbálnak befolyásolni téged. Sokat segítene, ha olyan tevékenységekben vennél részt, amelyek örömet okoznak, és próbáld meg kordában tartani az indulataidat.

Oroszlán

Azonnali megoldást kellene találnod a pénzügyeidre, amelyek nem alakulnak túl fényesen, Oroszlán. Ma ez legyen az elsődleges célod, amellyel foglalkozol. Szerencsére napközben rád mosolyognak a csillagok, és segítenek megoldást találni. Egy váratlan meghívást kaphatsz estére. Mindenképpen menj el, mert nagy örömöt fog okozni!

Szűz

Mindenki vevő az ötleteidre! Egész nap ragyogó hangulatban leszel, és csupa olyan kisebb-nagyobb élmény ér, amelyek még inkább feldobnak. Ha mindez nem lenne elég: igencsak forró este elé nézel a pasiddal és készek vagytok kipróbálni valami egészen vad dolgot az ágyban. Jöhet az  édeshármas  vagy a szerepjátékozás?

Mérleg

Teljes figyelmed a családi ügyekre irányul. Különféle problémák kerültek a felszínre, amelyek a családoddal, párkapcsolatoddal, anyagi helyzeteddel áll összefüggésben. Nagyon kell ma koncentrálnod, de addig ne csinálj semmi egyebet, amíg meg nem oldod őket!

Skorpió

Csodálatosan pozitív és felemelő nap előtt állsz ma, kedves Skorpió! Olyan energia és tettvágy van benned, amellyel hegyeket mozgathatnál. Használd ezt az erőt ahhoz, hogy belefektesd azokba a projektjeidbe, amelyekkel elakadtál vagy terveid vannak a jövőre nézve.

Nyilas

Komoly nyomás nehezedik rád, Nyilas. Rengeteg feladat és kihívás szakadt a nyakadba. Szerencsére élvezed a csillagok támogatását, és segítenek elhárítani minden bajt és nehézséget, így sikerrel zárul a mai napod is. Elszántságod és dinamizmusod egyre növekszik, így semmi és senki nem állhat az utadba.

Bak

Bizonytalanság és stressz gyötör. Ugyanakkor épp ma óhajtod alaposan átvizsgálni a kapcsolataidat, és a különböző dolgokat, hogy megtudd: melyik éri meg a figyelmet, az energiát a jövőben és melyiktől kellene megszabadulnod. Lehet, várnod kellene ezzel, amíg kitisztul a látásod, ami jelenleg igencsak borús!

Vízöntő

Lehetőséged van felturbózni a párkapcsolatodat, és amellett az anyagi helyzetedet is. Váratlan, de izgalmas lehetőségek merülnek fel, amelyekre jóformán csak igent kell mondanod. Sőt, ma a környezetedben többen is felajánlják a segítségüket, és tényleg nincs más dolgod, mint élni a jó szerencséddel!

Halak

Ma csak egy dolog jár a fejedben, méghozzá az, hogy szórakozz, és jól érezd magadat a barátaiddal, a szeretteiddel. El kell felejtened a gondjaidat, és egy kis időre ki kell lépned a mindennapi életedből. Szerencsére sikerrel jársz, és egy rövid időre megszabadulhatsz a stressztől. Rengeteg szeretet és figyelmet kapsz a nap folyamán.