A napi horoszkóp szerint a nap első fele kedvezően alakul, de utána mintha bomba robbant volna! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Tedd nyilvánvalóvá ma az érzéseidet, a szándékaidat, már a nap elején, mert estére nem marad erőd a kommunikációra. Csak arra ügyelj, hogyan fogalmazol, és lehetőleg ne bánts meg senkit az egyenes, kategorikus kijelentéseddel.

Bika

Eléggé csapongó, szétszórt leszel ma, kedves Bika. Legalább száz dolgot próbálsz egyszerre csinálni. Viszont kellemes meglepetés ér, mert a környezeted kérés nélkül is besegít, hogy sikerüljön időben mindennel végezned.

Ikrek

Nagyon nehezedre esik ma döntéseket hozni, ezért is tartózkodj a  pénzügyekkel  vagy ingatlanokkal kapcsolatos jelentős lépésektől. Koncentrálj magadra, hiszen a válaszok már megszülettek benned, csak nem mered elfogadni őket!

Rák

Ma nehéznek találod, hogy bárkivel is mély és értelmes szinten kapcsolódj, Rák. Éppen ezért kellene inkább önmagaddal, a hobbiddal, vagy a saját terveiddel foglalkozni. Ez olyan jól sikerülhet, hogy késő estig dolgozol vagy alkotsz.

Oroszlán

A nap első felében minden gördülékeny lesz, és rengeteg mindent elérhetsz. Utána már akadályokat tapasztalsz, nehézségekbe ütközöl. Kész őrültek házában találod magadat a melóhelyeden, ahol mindenki – veled együtt – fejvesztve próbál a munkája végére érni.

Szűz

A nap előrehaladtával a dolgok sokkal könnyebbek és jobban irányíthatók lesznek, Szűz. Az esti órák közeledtével az emberek felszínességét, valósághűbb és őszintébb megnyilvánulások veszik át. Ekkor beszélgessetek arról, ki és mit érez igazából!

Mérleg

Érdemes ma korán kezdeni a melót, mert délelőtt könnyedén haladhatsz, és szupergyorsan végezhetsz. Utána folyamatosan nehézségekbe, akadályokba fogsz ütközni. Ez a kommunikációra is érvényes: reggel mondd el mindenkinek, mit érzel!

Skorpió

A nap eleje még hagyján, de a második felében úgy érzed, a káosz kellős közepébe csöppentél. Kapkodsz, hibázol, stresszelsz, igyekszel minden feladatot elvégezni a munkahelyeden, és utána ezt folytatod otthon.

Nyilas

Délutántól kezdve azt veszed észre, hogy az emberek ingerlékenyebbek, csipkelődöbbek vagy simán elkerülnek, és nem vevők rád. Ez nem ellened szól, csak próbálják utolérni magukat. Viszont készülj, mert este romantikus élményben lesz részed!

Bak

Ha van valaki, akivel szeretnél komolyan elbeszélgetni, Bak, akkor azt ma este érdemes megtenned. A csillagok támogatnak téged, segítenek megtalálni a megfelelő szavakat, és ami a legjobb: a mondanivalód célba ér, és megvalósul a vágyad.

Vízöntő

Nagy szükség van ma a játékos, szórakoztató énedre, mert körülötted mindenki stresszes és feszült. Így nemcsak nekik szerzel kellemes napot, de eltereled a figyelmedet a saját gondjaidról is, így mindenki csak nyerhet!

Halak

Egy kissé szétszórt vagy ezen a napon, csapongóak a gondolataid, és érzelmileg is instabil vagy, pedig nagyon kellene ma koncentrálnod, hogy sikerüljön mindennel időben végezned. Légy erős Halak, és tartsd kordában a szeszélyes energiádat!