A téli időszak tele van izgalmakkal, és fordulatokkal. A december 21-re eső téli napforduló és a Bak havának kezdete fényt hoz az életedbe, és „csodákat” ígér. Aztán a Merkúr 29-én megkezdi retrográd mozgását, ami egészen 2023. január 18-ig tart, és elősegítheti azoknak a céloknak a megvalósulását, amikre korábban nem került sor. A január 20-ai Vízöntő hava pedig elhozza az újjászületést, a pezsgést, és a bulikat! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és egyből kiderül, mennyire lesznek kegyesek hozzád a bolygók a téli horoszkóp tükrében!

Kos

A Kos számára a tél első fele gazdagabbnak és eredményesebbnek ígérkezik, mint a második. Január közepéig a szerencsét hozó Jupiter bolygó mindenben támogatja, így elsöprő sikereket arathat. A tél második felében érdemes hosszú távú tervezésbe kezdeni. Lehetőség adódik az akadályok leküzdésére, valamint a bankszámla növelésre.

Bika

Rengeteg lehetőséged lesz a téli időszakban plusz pénzhez jutni. Előnyösebb feltételeket vívhatsz ki magadnak a munkahelyeden. Ugyanakkor a tél második felében felmerül annak a lehetősége, hogy külföldre költözz, ahol még több pénzt kereshetnél, és valószínűleg a szerelem is rád találna ott!

Ikrek

A tél első fele meglehetősen sima és nyugodt lesz a csillagjegyed számára. De a második felében felpörögnek az események, kedves Ikrek. A munkát, amiről mindig is álmodtál, ezüsttálcán kínálják fel. A  főnököd  végre felismeri a benned rejlő lehetőségeket. Élvezd a szerencsesorozatodat, ami természetesen a szerelmi életedet is érinti!

Rák

A mostani téli időszak tökéletes ahhoz, hogy megvalósítsd egy régi álmodat. Bármire is vágysz, azt megkapod! Ez a tél sikert, új szerelmet, de még utazást is ígér neked. Élvezd, hogy a sors mindenben támogat. Rég nem voltál már annyira szerencsés, mint amennyire a következő három hónapban leszel.

Oroszlán

Amúgy is szerencsés alkat vagy Oroszlán, de ezen a télen végképp annak érezheted magad, mivel egy hosszabb szerencseszéria veszi kezdetét az életedben. Talán nyeremény formájában, de nagyobb összeg üti a markodat, vagy egy szerencsés üzletnek köszönheted, hogy pénzügyek tekintetében nagyon jól megy majd a sorod.

Szűz

A téli szünet után komoly kihívások várnak rád a munkahelyeden, amik soha nem látott haszonnal járnak. Március végéig szinte biztosan számolhatsz azzal, hogy előléptetnek és megemelik a fizetésedet! Mások a tél első felében lesznek sikeresek, akik munkahelyet válthatnak és onnantól kezdve felfelé ível majd a karrierjük.

Mérleg

A tél első felében meglepő állásajánlatot kapsz. Végre azzal foglalkozhatsz, amivel igazán szeretnél, és még kényelmesen meg is élhetsz belőle! Azok, akik tartós kapcsolatban élnek, számíthatnak arra, hogy összeköltöznek a szerelmükkel vagy sor kerül az eljegyzésre. A szinglik visszafelé haladva, összejöhetnek az exükkel.

Skorpió

A tél egy nagyon különleges időszak lesz számodra, Skorpió, mert egy gyerekkorod óta dédelgetett kívánság végre valóra válik. Benne van a pakliban, hogy a szerelmed megkéri a kezedet vagy épp külföldre költözöl, és ott kezdesz új életet. Minden karrierrel kapcsolatos célodat lazán keresztül viheted a következő három hónapban.

Nyilas

A következő hónapokban maximálisan élvezheted a munkád gyümölcsét. Beérnek az befektetéseid, vagy profitot kezd termelni az üzleted, de annyi bizonyos: dőlni fog a pénz hozzád. Amennyiben keményen dolgoztál a munkahelyeden, végre előléptethetnek, és ha az volt a vágyad, hogy a pasid megkérje a kezedet, még arra is sor kerülhet!

Bak

A következő hónap meglehetősen mozgalmasnak ígérkeznek: költözés, utazás, munkahelyválás, de talán még a párodat is leváltod. Most nagyon keresed magadat, és rengeteg változásban lesz részed. A tél második felében villámcsapásként ér egy felismerés, ami megváltoztatja az életedet, és még életed szerelmével is összehozhat a sors!

Vízöntő

Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott hónapok elé nézel. Ezen a télen minden jól fog alakulni az életedben. A karrieredben nem történik jelentősebb előrelépés, mégis elégedett leszel vele. A párkapcsolatod is tartósnak bizonyul, nem lesz hiány romantikából. A szingliknek rengeteg flörtölési lehetőségben lesz része.

Halak

A téli időszakban lehetőség adódik a tudásodat vagy a tehetségedet pénzre váltani. Végre azzal foglalkozhatsz, amit tényleg szívvel-lélekkel végezhetsz! A karriered folyamatosan felfelé ível, ahogy az üzleted vagy éppenséggel a szerelmi életed is, ami maradéktalanul boldoggá tesz. Viszont rengeteg pénzt költhetsz a következő hónapokban, erre nem árt odafigyelned!