A napi horoszkóp szerint drámaian alakul egyes állatövi jegyek napja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Váratlan nehézségekkel találod szembe magadat, már csak azért is, mert valaki keresztbe akar tenni neked. De nem a visszatámadás a legjobb megoldás. Légy diplomatikus, és nagyon megfontolt, a saját érdekedben!

Bika

Szereted a pasidat, nyitott is vagy az ötleteire, de ma a legnagyobb  romantika  közepette előállhat egy olyan kéréssel, ami kivágja nálad a biztosítékot, és nem veszi be a gyomrod. Nem baj, ha elutasítod, de igyekezz finoman tenni, hogy elkerüld a veszekedést.

Ikrek

Olyan érzésed van, mintha ma valaki egy vödör vizet öntött volna a fejedre, Ikrek. Lebénultál, és képtelen vagy a cselekvésre. Még szerencse, hogy valaki a segítségedre siet, méghozzá olyan, akire a legkevésbé számítanál.

Rák

Ma minden összejön, Rák, aminek a következtében felrobbanhatsz. Csőstül jön a baj, kezdve a melóhelyeddel, a magánéleteddel, és habár egyik sem nagy probléma, a sok kis bosszúság kikészít téged.

Oroszlán

Légy óvatos, mert egy vad érzelmi drámába csöppenhetsz ma. A legjobb, amit tehetsz, ha igyekszel kihátrálni belőle méghozzá úgy, hogy közben nem veszel össze senkivel, de akivel mégis sikerül: azzal mielőbb békülj ki!

Szűz

Már a nap elején érezhető lesz a feszültség a levegőben. Kövesd a megérzéseidet, és akkor sikeresen elkerülheted a kellemetlenségeket. Fontos, hogy ne engedd magadat elragadtatni, mert egy érzelmi vihar súlyos károkat okozna ma.

Mérleg

Ma váratlanul előkerülhet egy gyerekkori barátod. Amennyiben rossz viszonyban váltatok el, most itt a lehetőség a békülésre, és arra, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat. Nemcsak tőle, de másoktól is rengeteg szeretetet kaphatsz a nap folyamán.

Skorpió

Meg fogsz lepődni azon, mennyire érzékeny vagy a mai napon, és olyanokon is segítesz, akiken máskor eszedbe sem jutna, és ez a legunszimpatikusabb kollégádra is érvényes. Talán a közelgő karácsony hozza ki belőled az angyalt!

Nyilas

Úgy tűnhet, ma nem jutsz egyről a kettőre, Nyilas. Mindegy mit csinálsz, nem haladsz a feladataiddal. Görcsölés helyett használd ki a lehetőséget, és egy kicsit pihenj. Holnap még lesz lehetőséged pörögni!

Bak

Meglepően agresszív és törtető leszel ma azért, hogy elérd azt, amit szeretnél. Kétségkívül sikerrel is fogsz járni kedves Bak, de azért ne gázolj át másokon. Az emberek tisztelnek és szeretnek azért, mert békés és előzékeny a természeted.

Vízöntő

Figyelemre vágysz, de sajnos nem kapod meg. Mi lenne, ha ma inkább te figyelnél másokra? Az embereknek szükségük lehet a törődésedre, a megértésedre. Lehet, hogy neked is jobban esne más lelkének ápolása, mintsem a sajátodé.

Halak

Lehet, ma kissé lomhának érzed magad, Halak, de ez nem is baj! Ne nyugtalankodj amiatt, hogy tölthetnéd hasznosabban is a napodat. Élvezd ki, hogy végre nem kapkodsz, és kényelmesen, a saját tempódban haladhatsz.