A zodiákus tagjai között többen is lesznek, akiknek  utazást  ajánlanak vagy felmerül számukra a külföldre költözés lehetősége a napi horoszkóp szerint.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Légy óvatos, Kos! Egy kissé túl élénk lehet a képzeleted, és olyanokat láthatsz másokon vagy hallhatsz ki a beszélgetésekből, amelyek valójában nem léteznek. Ezzel legjobban a  pasidat kergetheted a sírba, ezért óvakodj attól, hogy a képzelt tényekre alapozva zaklasd őt a félelmeiddel, és a féltékenységeddel.

Bika

Bizakodó hangulatban vagy, és tele vagy reménnyel. Az emberek, akikkel találkozol, szívélyesek és gondoskodóak. Ma valahogy kellemes helynek tűnik a világ és a jövőd is sokkal fényesebbnek látszik. Más szóval, úgy érzed: mintha álmodnál.  De jaj neked, mert az ébresztőóra hamarosan felébreszt!

Ikrek

Az utóbbi időben életed minden területét alaposan átgondoltad Ikrek, ma pedig készen állsz a terveidet tettekre váltani. Nem akarsz tovább ülni a babérjaidon, ezért minden létező lehetőséget megragadsz annak érdekében, hogy az életedet olyan irányba tereld, amivel tényleg elégedett lehetsz.

Rák

Vannak napok Rák, amikor csodálatosan érzed magad minden ok nélkül. Természetesen a racionális elméd keresni fogja a boldogság okát. Az a legjobb, ha megfigyeled, hogy minél jobban érzed magad, minél pozitívabb vagy, annál kellemesebb, örömtelibb dolgok történnek veled. Csak figyelj!

Oroszlán

Folyton a múltban történt események értelmét keresed. Kétségtelen, hogy rengeteg  változás  történt a munkahelyeden és magánéletedben is. Készülj fel arra: lehet, nem kapsz konkrét választ. A legjobb, ha most csak elfogadod a dolgokat olyannak, amilyenek, és rábízod magadat az univerzum kegyeire!

Szűz

Szeretnél elmenekülni a nehézségek, és az egész világ elől, de nem teheted Szűz. Mindenki téged akar, és veled szeretné megosztani a gondjaid, az érzéseit. Eleinte talán nincs kedved hozzá, de figyeld meg: sokkal jobban fogod utána érezni magad. Jót tesz neked a társaság, és hogy nem a saját gondjaiddal foglalkozol!

Mérleg

Ne is próbáld megérteni, mi történik ma, Mérleg, mert ez nem a megértés, hanem a sodródás napja! Úgy tarolnak le a lábadról a változások, mint egy özönvíz. A legjobb, ha megpróbálsz a felszínen maradni, és majd meglátod, hová vezetnek az események. Idegességre semmi ok, valójában ez jó dolog, csak még nem látod be!

Skorpió

Úgy tűnik, már nem tudod, mit akarsz. Többet dolgozni vagy inkább pihenni? Egyedül lenni vagy  pasit fogni?  Elköltözni vagy maradni? A legjobb, ha kiszakadsz a szokásos tevékenységeidből, és sétálsz egyet. Légy türelmes, el fog múlni a zűrzavar és utána már tisztán fogod látni, érezni, mit is akarsz valójában!

Nyilas

Sokat gondolkodsz azon, hogy külföldre költözöl, Nyilas. Van rá lehetőséged? Mihez kezdenél odakint? Ne hirtelen felindulásból dönts, hanem gondold át alaposan a lehetőségeidet. Hamarosan meg kell hoznod néhány fontos döntést, szóval mérlegeld a lehetséges opciókat, amelyek közül választhatsz!

Bak

Azt érzed: nem tudod megvalósítani az álmaidat. Ez egy nehéz helyzet az biztos, de el fog múlni. Sokat töprengsz azon, hogy külföldre költözz, és ott próbáld megvalósítani a vágyaidat. Gondold át, milyen lehetőségeid vannak, és oszd meg elképzeléseid a barátaiddal, akik talán segíthetnek!

Vízöntő

Ha felajánlják a lehetőséget egy több hetes, vagy luxus utazásra fejedelmi körülmények között, akkor fogadd el! Ne is próbáld keresni a buktatóit. De az is lehet, nem egy kis kiruccanást, hanem külföldre költözéssel kecsegtetnek, ami szintén a kedvedre lenne. Érzed, hogy az utad külföld irányába vezet, szóval már csak az a kérdés: hová mész?

Halak 

A mai nap kissé nehéz lehet, Halak, mert valószínűleg nem leszel olyan produktív, mint általában. Fáradtnak és kissé rosszkedvűnek fogod érezni magad. Ne erőltesd a munkád, csak a legszükségesebb feladatokat végezd el! Egy percig se érezd magad rosszul emiatt, majd máskor kreatívabb és tevékenyebb leszel!