Néhány állatövi jegy életében felpörögnek az események a ma beköszöntő Oroszlán hava miatt a napi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma szokatlanul erős a fizikai és szellemi állóképességed. Nagyon sok mindent elérhetsz, ha egyedül dolgozol. A csapattal való együttműködés azonban más tészta. Megvannak a saját módszereid és ötleteid, és jelenleg a makacs hozzáállásod csak rontana a dolgokon. Ha elkerülhetetlen, próbálj meg alkalmazkodni!

Bika

Tisztán látod és tudod, mi a fontos számodra és miért, Bika. Ez egy csodálatos lehetőség a továbblépéshez, legyen szó kapcsolatról, munkáról vagy az élet bármely részéről. Ha tudod, hogy mi ad neked értelmet, az segít megalapozott döntéseket hozni, és sokkal motiváltabb leszel. Megtaláltad a lustaság ellenszerét!

Ikrek

Vízesésként szakad a nyakadba az élet, Ikrek. Lehet, jobban szereted a gyorsabb tempót, de nehéz alkalmazkodni ehhez az áradathoz. Azonfelül, hogy rengeteg feladatod lesz, megállás nélkül pörögsz, mindenki találkozni, beszélni akar veled, és azonnali válaszokat kicsikarni belőled. Nyugodtan kérj néha egy kis időt!

Rák

Ne légy mérges, ha úgy tűnik, a barátaid kéretlenül osztogatják a tanácsaikat. Tudod jól, hogy csak jót akarnak neked! De valóban, most egyedül kell meghoznod néhány fontos döntést, és utána bármi is történjen, jobb, ha nem hárítod másra a felelősséget. A barátaidat meg nyugodtan állítsd le!

Oroszlán

A mai napon beköszöntött a szezonod, és már érzed is, hogy valami történik a színfalak mögött. Talán egy kis nyugtalanságot érzel, és rá vagy készülve a gyorsvonatként érkező jó dolgokra. Késő délután be is futnak az első meglepetések, és szörnyen szerencsésnek fogod érezni magad. Hamarosan siker és pénz állhat a házhoz!

Szűz

A logikád erősebben duruzsol, mint valaha. Szinte minden helyzetben tudod a helyes választ, megközelítést vagy megoldást. Ez valószínűleg óriási megkönnyebbülés lesz számodra. De gyakran elragad a részletek miatti  szorongás  a perfekcionizmusod miatt. Kapcsolj ki, és próbálj már meg lazítani!

Mérleg

Ma különösen vágysz a finom ételekre, gyönyörű ruhákra, és az egyéb kényeztetésekre. Légy óvatos, mert hajlamos lehetsz az impulzusvásárlásra. A legrosszabb az, hogy már este rájönnél arra: nincs is szükséged arra, amit megvettél. Kényeztesd magad bátran, csak ne ess túlzásokba!

Skorpió

Ma feszültnek érezheted magad, különösen akkor, ha a sajátodtól eltérő véleményekkel találkozol. Nehéz most nem belecsúszni a makacs viselkedésbe. Valójában a szokásosnál is jobban ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Légy rugalmas és nyitott a beszélgetések során, valamint, ha teheted, kerüld a vitákat!

Nyilas

Ma lelassulnak a dolgok körülötted, és ez most a legjobb, ami történhet veled. Te is lassíts le, és ne üldözd az élményeket, a kihívásokat. Engedj el mindent mára, és csak élvezd a napot! Használd ki ezt a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess barátaiddal vagy békésen romantikázhassatok este a pasiddal.

Bak

Ma gyakorlatias vagy, mint valaha, de szelídebb is, mint máskor. Ennek fényében megy minden, mint a karikacsapás, így hamar le tudod a kötelező feladataidat, így a nap nagy részében pihenhetsz és élvezheted a napot. Töltsd a délutánt a családoddal vagy menjetek el  randizni  a szerelmeddel!

Vízöntő

Megvannak a saját ötleteid, amelyek kétségkívül jók. De ne engedd, hogy a makacsságod akadályozza a kreatív gondolkodásodat. Lehet, azt hiszed, a te ötleted a legésszerűbb vagy leginnovatívabb, de mégis érdemes meghallgatni az ellentétes nézőpontokat. Rá fogsz jönni, lenne még mit csiszolni a tiéden!

Halak

Ma van annak a napja, amikor tényleg megéri keményen dolgoznod! Hagyd figyelmen kívül azokat, akik azt mondják, lassítanod kell, később majd lazíthatsz, ha mindennek vége, de most adj bele apait-anyait, és akkor nem marad el a siker! Közben légy figyelmes, napközben mutatja neked az univerzum, hogy merre tovább!