A napi horoszkóp szerint a kiégés szélén állnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Továbbra is végigcsinálod, amit elterveztél, de úgy tűnik, a szíved már nincs benne, Kos. Ne kérdezd magadtól, hogy miért. Csak arról van szó: mostanában túl keményen dolgoztál és kiégtél.

Bika

Ha túl sok pénzed van, az a baj, és nem tesz boldoggá. Amennyiben túl kevés van, akkor meg az bánt, és amiatt vagy feszült. Most valahogy semmi sem jó neked, Bika. Valószínűleg mindennek a hátterében egy felfedezésre váró lelki probléma áll.

Ikrek

Készen állsz belevágni egy új kalandba. Most már rendelkezésedre áll a szükséges erő, a cél és az eszközök a sikerhez. Csak egy kis munka van hátra. Ne habozz tovább, kezdd el még ma megvalósítani a terveidet!

Rák

Ez a megfelelő pillanat kiszabadulni azokból a kapcsolatokból, amik már a végüket járják. Ez nem lesz könnyű, de meg kell tenned a lelki egészségedért. Félsz attól, hogy megbántod az embereket, vagy feldühíted őket. Viszont magadnak ártasz, ha nem cselekszel!

Oroszlán

Ez az a nap, amikor ki kell lépned a mókuskerékből. Ideje moziba menni, bulizni, szórakozni. Túl sokat dolgoztál az utóbbi időben. Hanem szívesen teszed a sok meló miatt, akkor is rád férne a kikapcsolódás, mielőtt teljesen kiégsz.

Szűz

Ha most fáradtnak és ingerlékenynek érzed magad, tudnod kell: ez normális. Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál. Ügyelj arra, hogy ambícióid ne vezessenek kiégéshez. Már így is kellemetlen tünetek gyötörtnek, amivel érdemes lenne orvoshoz fordulnod.  

Mérleg

Néhány napja még megkérdőjelezhetetlen volt a magabiztosságod. Ma viszont sikerül néhány embernek elérnie, hogy kételkedj magadban. Ne hallgass az irigy hangokra, Mérleg! Ha most feladod: ők nyernek!

Skorpió

Nem vagy jól mostanában, Skorpió? Nem csoda, hiszen nehéz időszakon vagy túl. Időbe telik, mire kihevered az átélt érzelmi viharokat. Nagy szükséged lenne egy kis pihenésre, mert a totális kiégés szélén állsz.

Nyilas

Ma minden eddiginél jobban szeretnél kiszabadulni a napi rutinból. Új látnivalókra, új arcokra és helyekre áhítozol. De tisztában vagy azzal, hogy a munka miatt ez most nehezen összeegyeztethető. Talán a hétvégén teljesül a vágyad!

Bak

Végre meggyógyulsz, Bak. A kisebb betegségek, amik mostanában lehúztak, kezdenek megszűnni, és hamarosan visszanyered az összes fizikai energiádat. Csak ügyelj arra, hogy ne kezd el rögtön széthajtani magad!

Vízöntő

Valószínűleg a szerelmi életeddel kapcsolatos problémák kísértenek. Különös vágyaid vannak, és ez aggodalommal tölt el. Meglehet, szeretnél valaki mással lefeküdni, és nem tudod, miként kellene előadni azt a pasidnak, hogy kivételesen mindketten félreléphettek.

Halak

Háborús hangulat uralkodik otthon, kedves Halak? Nem értettél egyet valakivel? Túl őszinte voltál? Mindenesetre ez kellett ahhoz, hogy sokkal magabiztosabb legyél. Ne hátrálj meg a béke kedvéért, most már csináld végig!