A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjainak egy része döntésképtelenné válik, a másik felének pedig háborúzni támad kedve! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Olyan helyzet alakul ki, mikor tudod, békés megoldásra lenne szükség, de a szíved mélyén harcra vágysz. Ez a két ellentétes állás ma teljesen összezavar téged, és végül teljesen határozatlanul lépsz fel. Az a fontos Kos, hogy gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Bika

Döntésképtelenség gyötör ma téged, ami nemcsak a melóhelyen kínoz, hanem a magánéletben is. Két pasiba is szerelmes vagy, és te is tudod: választanod kell a kettő közül. Ne küzdj az érzéseid ellen, csak engedd őket áramlani, és idővel meg fog születni a döntés.

Ikrek

A határozatlanság lehet ma a legnagyobb ellenséged, Ikrek. Ami talán ennél is nagyobb probléma az: mindenki feszült, türelmetlen a környezetedben, kevés is elég ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol. A legjobb, ha csak sodródsz az árral, mert minél jobban erőltetnéd a dolgokat, annál kevésbé fognak menni.

Rák

Terveid ma kemény ellenállásba ütköznek, Rák. Minél inkább megpróbálod ráerőltetni másokra az akaratodat, annál nagyobb feszültséggel találkozol. Bármennyire is bosszant, neked kell lenned az engedékenyebb félnek, ha nem akarsz veszekedésekbe csöppenni.

Oroszlán

Készülj fel Oroszlán, mert ma senki sem fogadja jól a véleményedet, mindegy, mit mondasz. Egyszerűen ilyen robbanékony a hangulat, kevés is elég ahhoz, hogy az emberek összerúgják a port. Viszont lesz egy réteg, aki vevő lesz az irányításodra, mert túlságosan bizonytalanok a döntések meghozatalához.

Szűz

Jobb, ha ma nem állsz bele semmilyen vitába, még akkor se, ha már-már erőszakkal próbálnak belerángatni. Ne generálj plusz feszültséget, van elég agresszió most a környezetedben, hiszen szinte mindenki harapós körülötted. Menekülj minden konfliktushelyzet elől!

Mérleg

Fékezz, Mérleg! Látnod kell, hogy elfogyott az út előtted. Hirtelen szembesülsz azzal: fogalmad sincs, mitévő legyél. De azért is légy óvatos, mert ma akaratlanul is megtaposhatod a környezeted lábujját a meggondolatlan szavaiddal, tetteiddel, és könnyen kivívhatod a haragjukat.

Skorpió

Most nem szívesen teszel egy bizonyos lépést, de vajon, miért? A kudarctól való félelem tart vissza? A negatív megjegyzés valakitől? Úgy érzed, nem vagy teljesen felkészülve tetteid következményeire? Itt az ideje, hogy megszabadulj ezektől a mentális akadályoktól, amelyek visszatartanak a fejlődéstől!

Nyilas

Lassíts le, Nyilas, és gondold át tetteid várható következményeit. Feszültség van a levegőben, ami miatt elhamarkodottan cselekedhetsz. Komoly kellemetlenség érhet, ha rosszul méred fel a helyzetedet és kapkodsz, szóval legyenek fix, és jól átgondold terveid a napra!

Bak

Kínos helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden. Olyannak leszel a szemtanúja, amit nem kellett volna látnod. Mindenesetre a baj megtörténik, ezért fontos, hogy biztosítsd az illetőket a diszkréciódról, és csakugyan tartsd meg magadnak a látottakat, ha nem akarsz bajba keveredni!

Vízöntő

Azt veszed észre: mindenki szörnyen határozatlan körülötted. Jó alkalom ez az irányítás átvételére! Persze ügyelj arra, hogy mindenki érdekeit szem előtt tartsd, és akkor még hálásak is lesznek azért, amiért vezetőként lépsz fel.

Halak

Mostanában meglepő módon kedved van a háborúzáshoz. Viszont a mai nap nem alkalmas a vágyad kiélésére. Hidd el, te húzod a rövidebbet, ha mégis engedsz a kísértésnek. Viszont a szerelmi életedben nyugodtan állj ki magadért, de csak akkor, ha képes vagy nyugodtan és diplomatikusan tenni!