A napi horoszkóp szerint a mai Vízöntő telihold felforgatja a zodiákus tagjainak életét és napját. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma meg fogsz lepődni, milyen messzire juthatsz minimális erőfeszítéssel. Az természetes bájod, és remek kommunikációs képességeid segítenek eljutni oda, ahová szeretnél. Hozd ki a legtöbbet ebből az energiából úgy, hogy a csúcsot célzod meg!

Bika

A rugalmasság a mai nap fontos része. Az csőlátás és a makacsság sok szempontból korlátozhat ma. Légy nyitott, és fogékony mások ötleteire, véleményére. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésedre a céljaid eléréséhez.

Ikrek

A minden oldalról érkező dolgok lépésre kényszerítenek, Ikrek. Azért igyekezz nem tenni olyat, amit nem akarsz. Az ideges nyugtalanság cselekvésre késztethet, de ne engedd, hogy mások irányítsanak téged.

Rák

Ha ma sikert szeretnél elérni, kicsit változtatni kell a terveiden. Például próbálj meg együttműködni a körülötted lévőkkel. Ezt ne bukásnak fogd fel, hiszen bárki ütközhet nehézségekbe. Ne hagyd, hogy a kishitűséged vagy a büszkeséged bármiben is megakadályozzon.

Oroszlán

Az általad keresett válasz sokkal közelebb van, mint gondolnád. Talán csak nem számolsz egy bizonyos személlyel, aki a segítségedre lehet. Ne vess el semmilyen lehetőséget csak azért, mert esetleg vannak, akikhez nem szívesen fordulnál.

Szűz

A határozatlanság ma megnehezítheti a napodat. Nyomást érzel az azonnali cselekvésre, és belefáradtál abba, hogy másoktól várd az első lépést. Viszont a horoszkóp arra figyelmeztet: egynél több helyes út létezik.

Mérleg

Ma nincs más dolgod, mint elengedni magad, és sodródni az árral, mert pontosan ott fogsz kilyukadni, ahol lenned kell. Élvezed ki, hogy minden út a vágyadhoz vezet, és nem kell erőfeszítéseket tenni.

Skorpió

Vigyázz Skorpió, mert ma a feszültség a kapkodás és félretájékoztatás formájában jelentkezhet. Az emberek ingerlékenyek és agresszívek lehetnek. Várd meg, amíg kicsit elcsitulnak a dolgok mielőtt bármit is tennél.

Nyilas

Szembe kell nézned néhány fájó felismeréssel, amiből az egyik az, hogy akivel épp ismerkedsz, az átver téged. Sajnos ez történhet a párban élőkkel is, akik hazugságon kapják a szerelmüket, vagy magánakció folytán derítenek fényt a kellemetlen igazságra.

Bak

Hirtelen felébred benned a lázadó, kedves Bak! Sikerül mindenkit alaposan meglepned, hiszen nincsenek hozzászokva a szókimondásodhoz, vagy hogy a saját fejed után mész. Ma ne is hagyd magadat befolyásolni!

Vízöntő

Beszélgetésbe elegyedhetsz a melletted ülő fickóval, vagy esetleg a mögötted lévő nővel, aki sorban áll a boltban. Megoszthat veled egy olyan bölcsességet, ami örökre megváltoztatja az életedet.

Halak

Az önbecsülésednek ma kihívást jelenthet egy kellemetlen helyzet. Ám jobb, ha tudod, a felszín alatt összetettebb dologról van szó, szóval ne dőlj be a látszatnak, és ne hagyd, hogy bármi is kikezdje az önbizalmadat.