A heti horoszkóp szerint jól kezdődik az augusztus a zodiákus tagjainak számára, mivel a hónap eleji telihold hatalmas löketet ad nekik. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A telihold 1-jén megvilágítja a baráti szektort, és emlékeztet arra, milyen jó emberekkel vagy körbevéve, akikre tényleg minden körülmény között számíthatsz. Ez a hét arra is lehetőséget kínál, hogy fizetésemelést kérj, kényeztesd magad egy masszázzsal, vagy kipróbálj egy új éttermet.

Bika

A napokban a telihold rávilágít arra, hogy az év eleje óta milyen messzire jutottál karrieredben és kapcsolataidban. Nem volt könnyű dolgod, de a kemény munka, amit belefektettél, végre virágozni kezd. Ez a hét jelentős önbizalom-löketet is hoz számodra, és megismerkedhetsz valakivel, vagy párban élőként komolyra fordulhatnak a dolgok köztetek.

Ikrek

A Vízöntő teliholdja 1-jén megvilágítja az utazási és oktatási szektort, és a következő nagy kaland felé terel. Legyen szó nyaralásról, vagy mélyreható kutatásról a diplomamunkádhoz, bele kell vetned magadat ebbe a kalandba, és el kell szakadnod kicsit a mindennapi életed nyüzsgésétől.  

 Rák

A Vízöntő teliholdja 1-jén a partnerségi szektorban esik. Ez az egyik legszorosabb kapcsolatod csúcspontját hozza. Talán itt az ideje másfajta megállapodást kidolgozni a melóhelyeden,  vagy esetleg a szerelmed felteszi neked a nagy kérdést, de az sem kizárt, hogy családot alapítana veled. Bármilyen kapcsolat kerül is a középpontba, a hét végére sokkal jobbá válhat.

Oroszlán

Az augusztus elseji telihold valami nehéz dolgot világít meg, amin egyedül vagy a pasiddal együtt dolgozol. Ideje segítséget kérni, ha elakadtál, és komolyabban rápörögni a projektre, ha szeretnéd, hogy legyen is belőle valami. Hidd el, a barátaid és a szeretteid készek mindenben támogatni. 

Szűz

A Vízöntő telihold 1-jén megvilágítja egyik rejtett vágyadat. Az elmúlt néhány évben annyi időt töltöttél tehetséged és készségeid fejlesztésével. Végre elnyered a méltó jutalmadat. A napokban sor kerülhet egy tisztázó beszélgetésre is, ami akár meg is mentheti az adott kapcsolatot vagy pedig újra összehozhat titeket. 

Mérleg

Az év egyik legsűrűbb időszaka ez számodra. A dolgok kaotikusak, és úgy tűnik, hogy minden egyszerre történik: felpörögnek az események a melóhelyeden, valamint a magánéletedben, és olyan izgalmak várhatók, amikben már rég nem volt részed. Néha szabályosan levegő után kell majd kapkodnod, annyira felgyorsul minden.

Skorpió

Ezen a héten a telihold az otthoni és családi ügyekre hívja fel a figyelmet. A magánéletedben fordulóponthoz érkeztél, és bár úgy érzed, valami a végéhez közeledik, ne feledd: ez is egy kezdet. Ha ez szó szerint szakításhoz vezet (romantikus, üzleti vagy egyéb), a felépülés gyorsabb lehet, mint gondolnád. Valószínűleg már ismered a következő partneredet.  

Nyilas

A melóban és a karrieredben is felpörögnek a dolgok ezen a héten, ezért lepd meg magadat egy új rucival, próbálj ki egy új kávézót, hogy megünnepeld a sikeredet, és megjutalmazd magadat a kemény munkáért. Végre ott tartasz, ahol mindig szerettél volna, és nagyon elégedett leszel a helyzeteddel.  

Bak

Januárban kitűztél néhány költségvetési célt, és a Vízöntő teliholdja megmutatja, mennyire ragaszkodtál ehhez a programhoz. Legyen szó sikertörténetről, vagy ha van is még min javítani, ez a hét arról szól: átértékeled az anyagi biztonsággal és a sikerrel kapcsolatos elképzeléseidet. Itt a lehetőség, hogy hatékonyabb megoldásokat találj! 

Vízöntő

A telihold 1-jén a jegyedben van, ami azt jelenti: minden szem rád irányul! Az Oroszlán szezonban másokra összpontosítottál, de most mindenki veled foglalkozik, pedig te épp érzékenynek vagy túlterheltnek érzed magad. Bár kényelmetlen a reflektorfényben maradni ahelyett, hogy elrejtőznél, megvan az erőd ahhoz, hogy kibírd ezt a kihívást. 

Halak

Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy egy kicsit hátralépj, és meditálj. Még januárban kitűztél néhány célt azzal kapcsolatban, hogy több időt és energiát fordítasz saját magadra. De érdemes napokban időt szánni a szerelmedre és a barátaidra, így elmélyítheted a kapcsolatotokat.