A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai szélsőséges hangulatban lesznek: érzékenyek vagy pedig akaratosak lesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Egy kissé rosszul esik, hogy ma minden olyan önző körülötted. Ne feledd, létezik egészséges önzés, és talán a többiek is csak a saját érdekeiket védik. A legjobb, amit tehetsz, ha te is megvéded azt, ami a tiéd, különösen a határaidat.

Bika

Jobban teszed, ha felveszed a páncélodat, kedves Bika. Már nap elején érezhető lesz a feszültség a környezetedben, ami végül rád is kiterjed, mivel belerángatnak egy kényes szituációba, ami elől nem tudsz elmenekülni.

Ikrek

Eléggé érzékeny vagy ma, és úgy érzed, nem tudod továbbra is magadban tartani az érzéseidet. Készen állsz egy mindent vagy semmit beszélgetésre a pasiddal, ami kétféleképpen végződhet: szakítással vagy eljegyzéssel.

Rák

Ma van a tökéletes alkalom, hogy elmondj valamit, amit már jó ideje el akartál mondani, Rák. Ha továbbra is elhallgatod, csak felemészted magad. Ne aggódj a következmények miatt, és lépj tovább!

Oroszlán

Nagyon erős akaratod van, és nem félsz kimondani a véleményedet. Meg is fogod kapni a lehetőséget, hogy tudasd másokkal, és felvilágosítsd őket. Nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, amikor eljön az ideje.

Szűz

A szokottnál is érzékenyebb vagy ma Szűz, és emiatt könnyen megsérthetnek. Viszont nem az a megoldás, hogy elrejted a fájdalmadat. Nem kell összeveszni másokkal, de nyugodtan mondd ki, mit érzel. Valójában ezzel szívességet teszel nekik.

Mérleg

Úgy érzed, tele vagy erővel, és semmi sem állíthat meg. A környezeted egyszerre fog csodálni és irigyelni érte. Ma csak magaddal foglalkozz, és használd ki a nap energiáit, mert sokkal többet elérhetsz, mint azt gondolnád!

Skorpió

Készülj arra, hogy ma nem lesz túl empatikus a környezeted. Nem vevők a problémáidra, és láthatóan nem tudnak veled együttérezni. Nem érdemes ezért megharagudni rájuk, valószínűleg a saját gondjaikkal küzdenek.

Nyilas

Lépj akcióba még ma, Nyilas. Ha szeretnél időben végezni a feladataiddal vagy elérni a kívánt célodat, akkor sokkal rámenősebbnek és aktívabbnak kell lenned. Ugyanakkor elsőre nagyszerű ötletnek tűnhet, ha mindent saját magad csinálj meg, de jobb, ha segítséget kérsz.

Bak

Ma nagyon érzékeny lehetsz Bak, és a legapróbb negatívnak tűnő megjegyzés is fájdalmat okoz. Ha teheted, dolgozz inkább otthonról, ám ha erre nincs lehetőséged, akkor kerüld el a társaságot amennyire tudod.

Vízöntő

Egy hatalommal és tekintéllyel járó pozíció nyílik meg előtted, és te vagy a tökéletes erre a feladatra, Vízöntő. Egy pillanatig se habozz, mert megvan benned a szükséges erő, valamint a megfelelő képességek a poszt betöltéséhez.

Halak

Ma olyan érzésed van, mintha egyesek szándékosan igyekeznének kiborítani téged. Csipkelődnek, támadnak, gúnyolódnak. Nem kell sok ahhoz, hogy kiakadj. Védd meg magad, de kerüld el a háborút, ha teheted.