A napi horoszkóp szerint nem úgy alakul a zodiákus tagjainak napja, mint ahogy eltervezték. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Az, hogy megpróbálod kidumálni magadat a feladatokból és a kötelezettségekből, valószínűleg nem a legjobb módja annak, hogy barátokat szerezz, Kos. Valójában pont itt lenne az ideje vállalni a felelősséget a tetteidért.

Bika

Amikor azt hitted, hogy mindent jól kitaláltál és elterveztél, megjelenik egy másik akadály, és ez így megy egész nap. Hihetetlenül pechesnek érzed magad az újabb és újabb kellemetlen meglepetés miatt. Csak ezt a napod bírd ki, holnap már más lesz a helyzet!

Ikrek

Valószínűleg egész nap romantikus hangulatban égsz, és alig várod az estét a szerelmeddel. Ám a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted. Ráadásul a pasid furcsa dolgokkal kísérletezik az ágyban, ami elsőre bizarrnak tűnik, de végül jobban beindulsz tőle, mint gondoltad volna!

Rák

Elég sok meló szakad a nyakadba és azt hitted lesz, segítséged. Erre épp ma megy el a kollégák kedve a munkától, és emiatt még meg is nehezíthetik a dolgodat. Egyedül a nyugodt, fegyelmezett megközelítés segíthet átvészelni a mai napot.

Oroszlán

Hiába, hogy azt érzed, bármivel képes vagy megbirkózni, ma nem érdemes túl sok mindenbe fognod egyszerre, Oroszlán, mert akkor tutira nem végzel semmivel. Inkább foglalkozz egy feladattal, és azt biztosan letudod.

Szűz

Készíts egy tervet reggel, hogy mit szeretnél elérni estig, Szűz. Ma simán megbirkózhatsz a sok olyan feladattal, ami nagy koncentrációt igényel. Csak aztán ne engedd, hogy mások eltereljék a figyelmedet.

Mérleg

Talán változtatnod kell a gondolkodásmódon, hogy lépést tudj tartani a körülötted kialakult új helyzetekkel. Ezenkívül vágyat érezhetsz arra, hogy valami új, kalandos tevékenységbe kezdj, de van egy erős ellenállás, ami arra int: légy óvatosabb.

Skorpió

Kitartó természetedet ma nagyra értékelik, Skorpió. Sikeresen felhívhatod magadra a figyelmet a melóhelyeden, és megalapozhatod az előléptetésedet. Sőt, a mai napon ahhoz is megjöhet a bátorságod, az önbizalmad, hogy megvalósítsd egy régi ötletedet.

Nyilas

Megszólal benned a kötelességtudat. Úgy érzed, segítened kell a szeretteidnek vagy a barátaidnak, akik nem jutnak egyről a kettőre. Ez nagyon nemes tőled, és tudd: rendkívül hálásak lesznek érte.

Bak

A gondolkodásod ma tiszta, Bak, de mégis nehezdre esik cselekedni. Úgy tűnhet, hogy egy korlátozó erő visszatart. Érdemes lenne addig más feladatokra összpontosítanod, és így elkerülheted az egy helyben toporgást.

Vízöntő

Nagyon szeretnéd véghez vinni valamely tervedet, de a környezeted nem vevő az ötleteidre. Minél jobban erőlteted a dolgokat, annál nagyobb ellenállásba ütközöl, ezért inkább légy ma megértőbb és rugalmasabb.

Halak

Megvan benned a kellő fegyelem és kötelességtudat ahhoz, hogy több feladatodat is letudd. Ma minden és mindenki a te javadra dolgozik. Erős akarattal rendelkezel, ami segít megküzdeni a kihívásokkal.