A heti szerelmi horoszkóp szerint fordulópontra számíthatnak a párban élők a kapcsolatukban, miközben a szinglik is új alapokra helyezik az ismerkedést. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét elhozza a tisztánlátás pillanatát, amire vágytál. Az egyetlen probléma az lehet, ha elkezdesz kapkodni, és gondolkodás nélkül cselekedni. Például, ha van egy kiszemelted, ne hívd el hirtelen felindulásból randizni, ahogy párban élőként a pasidra se borítsd rá az érzéseidet. Előbb tervezd meg a következő lépésedet.

Bika

A héten átgondolod, mire van szükséged az életedben. Párban élőként szeretnél egy új szakaszt kezdeni a szerelmeddel, de bizonytalan vagy az érzéseivel kapcsolatban. Ezen csak egy tisztázó beszélgetés segíthet! Szingli Bikaként a szokottnál is magányosabbnak érezheted magad. Meg kellene próbálnod legalább a neten ismerkedni!

Ikrek

Készen állsz búcsút inteni a múltnak, és tiszta lappal kezdeni. Ez a szinglik esetén azt jelenti, hogy nincs több visszavágyódás, meg összehasonlítgatás, hanem gyógyult szívvel készek belevetni magukat az ismerkedésbe. A párban élők is a megbocsátás mellett döntenek, és a napokban új alapokra helyezik a kapcsolatukat.

Rák

Akár ez volt a vágyad, akár a sors lep meg vele, de kaptok még egy esélyt a régi nagy szerelmeddel. Szingliként ez simán okot ad az ünnepre, de párban élőként már problémásabb a helyzet, hiszen el kell döntened, hogy az aktuális pasidat válaszd vagy a régit. Nincs sok idő Rák, nem teketóriázhatsz sokat!

Oroszlán

Készen állsz a saját boldogságodat helyezni az első helyre. Éppen ezért, ha úgy érzed, nem a megfelelő ember mellett vagy, akkor most a szakítás mellett dönthetsz. A többiek, akik elégedettek a kapcsolatukkal, szorgalmazni fogják az előrelépést. A szingli Oroszlánok is úgy döntenek, hogy nincs több kalandozás, és ideje megtalálni a Nagy Ő-t.

Szűz

A héten belátod: túl nagy elvárásokat támasztottál a leendő pasid, vagy a már meglévő felé. Fontos felismeréseket teszel, amik megkönnyítik azt, hogy rövid időn belül társra találj, vagy harmonikusabb legyen az aktuális párkapcsolatod. Nagyon jó úton haladsz Szűz, csak így tovább!

Mérleg

Sokkal nyitottabbak vagytok a szerelmeddel a lelkizésre. Meg fogsz lepődni mindazon, amit a következő napokban megtudsz tőle. Nagyon jót fog tenni a kapcsolatotoknak a sok mélyenszántó beszélgetés a pasiddal. A szinglik ajtaján pedig bekopogtathat az ex, és a tisztázást követően hajlani fognak az újrakezdésre.

Skorpió

Általában úgy vagy vele, nem számít a múlt, és ami azelőtt történt, hogy összejöttél volna a szerelmeddel, de most mégis foglalkoztatni kezd, vagy pedig ő szeretné megosztani veled a múltját. Bár lehet, nem akarod kinyitni Pandora szelencéjét, de megnyugodhatsz: ami benne van, az csak hasznodra válik. Most a szingliknek is érdemes magukba nézniük, mert rájöhetnek, mi akadályozta eddig őket a párkeresésben.

Nyilas

A szerelemben most többre van szükséged, mint szórakoztató randevúkra és intimitásra. Olyan pasit szeretnél, akivel együtt fejlődhetsz, valakit, aki inspirál a célok kitűzésére és a csillagok elérésére. A párban élőkénél ez a hét fordulópontot hozhat, mivel el kell dönteniük, hogy együtt vagy külön utakon haladnak tovább.

Bak

Ez a hét arra inspirál, hogy fejleszd a szerelmi életedet. Párban élőként szorgalmazni kezded a házasságot vagy a családalapítást, és ebben most a csillagok is támogatnak, vagyis a szerelmed is vevő lehet rá. Egyedülállóként pedig nem éred be kevesebbel, és kétszer is meggondolod, kivel randizol. Legközelebb a Nagy Ő-vel szeretnél összejönni.

Vízöntő

A napokban leginkább a szexben értitek meg egymást. Nem azért, mert feszültség lenne köztetek, de most sokkal többet szeretkeztek, és jóval kielégítőbbek is az együttlétek. Egyszerűen most ezt a szeretetnyelvet használjátok a kommunikációhoz. A szinglik új kapcsolatba kezdhetnének a héten, ám a végén passzolják a lehetőséget: még nem gyógyultak be a sebeik, nem állnak rá készen.

Halak

Egy vadonatúj fejezet kezdődik az életetekben. Ahol stabil a kapcsolat, ott jöhet az összeköltözés vagy az eljegyzés. Ám ahol a jegy szülöttje belefáradt a kapcsolatba, és úgy érzi, nem az igazi mellett van, ott szakításra kerülhet sor. Mindeközben az exek is előkerülhetnek, és igencsak gondolkodóba ejtik a szingliket, hogy megéri-e újrakezdeni.