A napi horoszkóp szerint elérik a zodiákus tagjait a friss kozmikus energiák, és ettől egészen felpörögnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Könnyen elképzelhető, hogy váratlanul beugrik hozzád egy barátod.Talán megisztok egy pohár bort vagy kávét, és a nap végére egészen feltölt téged. Olyan energialöketet ad neked, hogy a legszívesebben azonnal átalakítanád az életedet.

Bika

Annyira tele vagy ma energiával, hogy nem bírsz nyugodtan ülni. Még a koncentrálás is nehezedre esik. Lehet kellene egyet futnod vagy sétálnod, hogy kicsit lefáradj. Máskülönben könnyen az őrületbe kergetheted magadat és a környezetedet is.

Ikrek

Tele leszel energiával ma, Ikrek. A kérdés most az, hogy mihez kezdesz vele? Sok terület van, amire energiát fordíthatnál. Nagy dolgokat vihetsz véghez, szóval merj nagyot álmodni!

Rák

Régóta vágysz arra, hogy elutazz egy távoli helyre? Szeretnél valahol Európában vagy Ázsiában élni? Érdemes lenne szétnézned, milyen lehetőségeid vannak, mert akár könnyen meg is valósíthatnád az álmodat.

Oroszlán

Mi történik veled és a barátaiddal, Oroszlán? Olyan vagy, mintha direkt keresnéd a konfliktust. Lehetséges, hogy valamelyik megbántott? Ha nem kezdeményezel békét, és tovább csipkelődsz, komoly háború robbanhat ki köztetek.

Szűz

Mozgalmas napnak nézel elébe. Ne ütemezz be semmi extrát! A családod vagy a pasid valószínűleg sokat kérnek ma tőled, és megvan az esélye annak, hogy kiborulsz. Ugye tudod, hogy nem kell mindenre igent mondanod?

Mérleg

Néhány napos apátia után ez a nap végre friss energiát hoz. Bárki, aki megpróbál visszatartani, vigyázzon, mert most nem tűröd a kifogást, az akadályokat, és egyszerűen nem vagy hajlandó visszafogni magad.

Skorpió

Ma egy bizonyos személy (valószínűleg férfi) hatással lehet rád, olyan lelkifröccsöt ad, amitől jóformán szárnyaid nőnek. A találkozás valószínűleg arra ösztönöz, hogy elkötelezed magad valamilyen munka, esetleg jótékonysági tevékenység mellett.

Nyilas

Az utóbbi időben eléggé magad alatt voltál. Ma rádöbbensz: sürgősen segítségre van szükséged, és nincs vesztegetni való idő. Arra is számíthatsz, hogy visszatér a motivációd és kedved támad megvalósítani egy szenvedély-projektedet.

Bak

Ez a nap elég eseménydús lesz, Bak. Valószínűleg késztetést fogsz érezni arra, hogy elintézz egy problémás ügyet. Nem fogsz pihenni addig, amíg nem jársz céllal, mindegy, mennyire csábítanak a barátaid vagy a pasid.

Vízöntő

Az előtted álló nap kész megpróbáltatás lesz számodra. Előfordulhat, hogy előadást kell tartanod vagy beszédet mondani, és frusztrált vagy. Mindenesetre ma bizonyítanod kell, és természetesen beleadsz mindent!

Halak

Vannak pillanatok, amikor erősen érzed, mi a sorsod, kedves Halak, és a mai nap is ezek közé fog tartozni. Hamarosan egy teljesen más irányvonalon szeretnél elindulni. Ez nemcsak a szakmádat érinti, hanem az életed minden területét.