A napi horoszkóp szerint a Bak Hold friss energiákat hoz a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Készülj fel némi érzelmi feszültségre, Kos. Ha bölcsen használod, fokozhatod a motivációdat. A Hold belépett a Bak jegyébe, ahogy a Merkúr retrográd is kezdetét vette Bakban, így ma kemény, de eredményes napra számíthatsz.  

Bika

A barátság központi témává válik számodra a következő napokban. A barátok lehetnek az a támogató rendszer, amire most szükséged van, különösen, ha nehéz időszakon mész keresztül. Még szerencse, hogy a BFF-ed is segít, és kihúz a gödörből! 

Ikrek

Nem számít, hol tartasz az életben, a világ nyitva áll előtted, hogy felfedezd. A Hold belépett a Bakba, így megkapod az elszántság ajándékát. Az első lépés, hogy magadba nézel. Tedd fel a kérdést: mi az, amit szeretnél a jövőben megtapasztalni? 

Rák 

Milyen típusú ember vagy, és milyen szeretnél lenni? Ez a mostani egy olyan időszak, amikor nehéz kérdéseket kell feltenned az életről, és a jövőről. Itt az ideje, hogy áttekintsd ezeket, és mérlegeld, mire van szükséged. 

Oroszlán  

Tedd, amit tenned kell Oroszlán, és ne hagyd, hogy bárki is eltántorítson. A Bak Hold plusz energiát küld, így lazán képes leszel haladni a melóban, és dolgozni a vágyaid megvalósításán. 

Szűz

Egy ideje úgy tűnhet, kifogytál a kreativitásból, Szűz. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra felfrissítsd? Miután a Hold belépett a Bak jegyébe, így ismét tele leszel ötletekkel.

Mérleg

Hirtelen felfrissül a szerelmi életed. A szerelmed óriási meglepetéssel rukkol elő, és még az álmodat is valóra válthatja. Ez olyan dolog is lehet, ami megváltoztatja a jövőtök alakulását.

Skorpió

Nem kell mindig kimondanod, amit gondolsz. Erre most különösen érdemes odafigyelni a magánéletedben, és a melóhelyeden is, mivel ellened használhatják véleményedet, de akár az ötleteidet is ellophatják. 

Nyilas

Kísértést érezhetsz arra, hogy többet költs, mint amennyire szükség van. Még azt is érezheted, hogy nagy volumenű ajándékokat kell venned, és látványosan kifejezni a háládat. Ebből még baj lehet, Nyilas

Bak

A Hold a jegyedben van, így lehetőséged nyílik átgondolni a személyes vágyaidat és szükségleteidet. Ha elhanyagoltad a fizikai vágyaidat, mint például a manikűr, pedikűr, arcápolás, hajvágás stb., akkor ideje időpontokat kérned!  

Vízöntő  

Annyira elfoglalt voltál az utóbbi időben, hogy már nem hallod a saját belső hangodat beszélni. Most, hogy a Hold a Bakban tanyázik, úgy érzed, újra kapcsolatba kell lépned a spirituális oldaladdal. 

Halak

Mély vágyat érezhetsz arra, hogy önmagadon dolgozz, és energiádnak egy részét a karriered felé irányítsd. A következő néhány nap remek alkalom arra, hogy leülj, és új stratégiát dolgozz ki, vagy megfogalmazd a céljaidat.