A napi horoszkóp szerint a Halak Hold izgalmakat és szerencsés helyzeteket tartogat a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma észre kellene venned, mivel vágod magad alatt a fát. Például egy rossz szokással, vagy hogy olyat csinálsz, amit nem is akarsz igazán, esetleg benne maradsz egy olyan kapcsolatban, aminek inkább véget kellene vetni. 

Bika

Ha meghívást kapsz, fogadd el bátran! Olyan helyeken fordulhatsz meg, ahol lehetőséged nyílik ismerkedni. Akár üzleti szempontból előnyös, akár romantikus jellegű kapcsolatokat is építhetsz ma. 

Ikrek

A Hold a Halakban szerencsét hoz neked a karrier területén. Végre feljebb mászhatsz a munkahelyi ranglétrán. Előfordulhat, hogy fizetésemelést, bónuszt, vagy dicséretet kapsz. 

Rák

Soha nem vagy túl öreg vagy túl elfoglalt ahhoz, hogy valami újat tanulj. A Hold a Halakban aktiválja az oktatás házát. Talán ideje letölteni a Duolingót és megtanulni olaszul, vagy beiratkozni egy képzésre, hogy szakmát válthass jövőre.

Oroszlán

Vigyázz, Oroszlán! Ez az az idő, amikor valaki bármit is rejteget, az kiderül. Vagy nagyon rejtsd el a titkaidat, vagy fedd fel őket a megfelelő személy előtt, és szabadulj meg a lelki terhektől.  

Szűz

Ideje mérlegelni a jövőt, különösen, ha párban élő vagy. Ha szeretnél 2024-ben összeköltözni vagy megházasodni, nem ártana beszélni a pasiddal a vágyaidról, hogy tudd, hányadán álltok. 

Mérleg

Mit szeretnél minden nap csinálni? A Halak Hold a rutinok házát érinti. Ha nem tetszik az, ahogy jelenleg a dolgok állnak, építs fel egy olyan jövőt, amivel már elégedettebb lehetsz 2024-ben. 

Skorpió

Engedd szabadjára a fantáziádat és a kreativitásodat. Varázsolj mindenféle ételkölteményt, mesés dekorációkat, és dobd fel őket a TikTokra vagy Instára, hogy mások is megcsodálhassák őket. Meg persze téged.

Nyilas

Szeretnél több időt tölteni a szeretteid, barátaid körében. Jól is teszed, mert pozitív hatással lesznek rád. A lelked mélyén tele vagy szeretettel és ünnepi lázban égsz. Nem ciki, ha bevallod: imádod a karácsonyt!

Bak

Mondd az igazat, Bak. A Hold belépett a Halakba, és ez az az időszak, amikor a téves információk futótűzként terjedhetnek és titkok kerülhetnek felszínre. Vigyázz, nehogy kellemetlen szituban találd magad! 

Vízöntő

A Hold a Halakban feléleszti a személyes fejlődés iránti vágyadat. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy újrafogalmazd céljaidat, majd előbb-utóbb elérd azokat, közben pedig gondoskodj a testi és lelki igényeidről.

Halak

Ha reménykedtél abban, hogy nyersz a lottón, ma talán eljön az ideje. Talán érdemes kitölteni egy szelvényt, vagy valamilyen formában próbára tenni a szerencsédet, ha az nem túl kockázatos.