A napi horoszkóp szerint ma pechszériára lehet számítani, vagy régi titkok kerülnek felszínre. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Lehet, spóroltál valamire, amire igazán vágytál, erre egy váratlan kiadás arra kényszerít, hogy elköltsd a megtakarításod egy részét. Érthető módon ez kissé hazavág. Mielőtt kétségbeesnél, ellenőrizd milyen lehetőségeid vannak, mert érhetnek meglepetések!

Bika

Hirtelen felbukkanhat néhány rejtett probléma a kecóban. Ez magában foglalhatja a vízvezetéket, az elektromosságot vagy a falakat. A legjobb, ha azonnal megcsináltatod őket, még akkor is, ha fogcsikorgatva adod ki rá a pénzt.

Ikrek

Furcsa üzeneteket, hívásokat kaphatsz ma. Nem tudod, hogy valaki csak szórakozik veled, vagy esetleg valamiféle természetfeletti dolog zajlik-e. Ha van rá energiád, nyomozd ki, ha pedig nincs: engedd el.

Rák

Különös nap ez a mai, mivel talán a padláson vagy a pasid, rokonod irodájában, papírjai között kotorászva rég eltemetett titkokra bukkansz, és lövésed sincs arról, hogyan kellene ezt szóba hoznod, pedig égsz a kíváncsiságtól.

Oroszlán

Ma olyan titkok látnak napvilágot, amiket a közvetlen környezeted igyekezett elrejteni. Ha finoman közelítesz hozzájuk, akkor elérheted, hogy megnyíljanak, és megtudd tőlük azt, amit szeretnél.

Szűz

Néhány furcsa hírt kapsz a távol élő barátaidról, kedves Szűz. Természetesen megpróbálod felvenni a kapcsolatot velük, de nem jársz sikerrel. Ne aggódj, ez nem feltétlenül jelent rosszat, és még az lehet, hogy téves információkat kaptál.

Mérleg

Egy baráttal vagy családtaggal való nézeteltérés zavart és fájdalmas érzéseket okozhat. A kommunikáció a kulcs, Mérleg. Kerüld el a félreértéseket, és részletesen magyarázd el, hogy pontosan mire van szükséged.

Skorpió

Meglehetősen nyugtalanító betekintést kaphatsz egy barátnőd gondolataiba és érzéseibe. Légy ma mellette, és támogasd őt! Az intuíciód élesebb a szokásosnál, ezért bízz az ösztöneidben mindenkivel kapcsolatban, még az idegenekkel szemben is. 

Nyilas

Azt a tervedet, hogy néhány régóta elhanyagolt feladatot elvégezz a ház körül vagy a lakásban, megszakíthatja egy távol élő barátod telefonhívása. Annyira felizgathat a hívás, hogy utána képtelen leszel bármit is csinálni.

Bak

Egy közeli barátoddal vagy a pasiddal való találkozás meghiúsulhat rajtad kívül álló körülmények miatt. Nyugi, összefog jönni a találka, legfeljebb nem a mai napon, hanem holnap, ne húzd fel magad!

Vízöntő

Egy rokonod miatt hosszú ideje gyűlnek benned a negatív érzelmek. Ma végre kiadod magadból. Ez zavarba ejtő lehet, mert mindenkit sokkol a viselkedésed, valószínűleg te is meglepődsz magadon, de hidd el: nincs ebben semmi rossz.

Halak

Egy váratlan és talán nemkívánatos hívás vagy e-mail egy munkatárstól azt jelentheti: túlóráznod kell, Halak. Ez frusztráló lehet. Úgy érezheted, hogy valaki tisztességtelenül kihasznál téged. Ha nem vagy hajlandó megtenni, amit kér, nyugodtan mondj nemet!