A napi horoszkóp szerint problémák adódnak a pasikkal vagy a barátokkal. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Úgy tűnhet, hogy egy barátod sötét és komor hangulatban van, és nem hajlandó erről beszélni. Ne erőltesd a dolgot. Jobban teszed, ha inkább a saját céljaidra fókuszálsz most, közben pedig majd megnyílik neked.

Bika

Összetűzésbe keveredhetsz a pasiddal vagy egy barátnőddel, mert úgy érzi: fontosabb a munkád. Magyarázd el neki, miről szól a jelenlegi helyzeted, miért tepersz annyira a melóban, és megértőbb lesz!

Ikrek

Csúszás várható a nyaralással  vagy az előléptetéssel kapcsolatban, és emiatt kissé magad alatt lehetsz. Próbáld meg kicsit elterelni a figyelmedet, mert ha ezen rágódsz egész nap, akkor minden mást is borúsan fogsz látni.  

Rák

Nyugtalanító pletykákat hallasz a melóhelyeden, és elkezdesz aggódni az anyagi helyzeted miatt. Valószínűleg téves információ jut el hozzád, ami megbízhatatlan forrásokból származik, szóval, amíg nem hallasz valami biztosat, ne ess kétségbe!

Oroszlán

Nem elég, hogy pénzhiánnyal kell megküzdened, de ráadásul a pasid vagy az egyik barátod kifejezetten rideg, közömbös veled, és nem érted az okát. Ne erőltesd, ha nem akarja megmondani, néhány napon belül mindenre fény derül!

Szűz

Lehet, erősen és energikusan ébredsz, de ahogy a nap telik, egyre stresszesebbnek fáradtabbnak és kimerültnek érezheted magad, emiatt pedig hajlasz arra, hogy a nap vége felé engedékenyebb legyél.

Mérleg

Ma úgy tűnhet, hogy bizonyos kötelezettségek vagy váratlan problémák beavatkoznak a társasági életébe, Mérleg, beleértve egy olyan összejövetelt is, amin nagyon szeretnél részt venni. Ne aggódj, az utolsó pillanatban megoldódnak a gondok!

Skorpió

Szinte a semmi miatt robbannak ki viszályok közted, és a pasid vagy a szeretteid között. Eléggé ingerlékeny vagy ma, szóval érdemes lenne kikapcsolódnod, és lazítanod, nem pedig másokon vezetni le a feszültséget.

Nyilas

Valószínűleg veszélybe kerülhet a találkozó a pasiddal vagy a BFF-eddel, amit már nagyon vártál. Ne hagyd, hogy elrontsa a napodat! Rengeteg más lehetőséged van arra, hogy izgalmasan töltsd ezt a csütörtököt.

Bak

Bármilyen képességet vagy tehetséget használsz a jelenlegi céljaid eléréséhez, ma blokkoltnak tűnhet, kedves Bak. Ez frusztrációt kelthet, ha hagyod, de ne ess ebbe a csapdába. Ha úgy érzed, hogy valami nem megy, azt ne erőltesd.

Vízöntő

Kreatívnak, művészinek érezheted magad, és tele vagy ötletekkel az új projektekhez. Azonban más kötelezettségek megakadályozhatják, hogy nekik állj. Okosan teszed, ha ma inkább az aktuális feladataidra fókuszálsz!

Halak

Spirituálisan nagyon érzékeny leszel ma. Annyira felerősödnek a pszichés képességeid, hogy szabályosan hallani véled mások gondolataidat, de legalábbis tudod, mit éreznek. Nagy hasznodra lesz ez az adottság a nap folyamán.