A napi horoszkóp szerint a mai Bak telihold felforgatja a zodiákus tagjainak lelki világát. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma sokat tanulhatsz más hozzád hasonló emberektől, Kos. Főleg a mai napon, amikor hirtelen, minden ok nélkül, elbizonytalanodsz a képességeidet  illetően, de valaki segíthet visszaszerezni a magadba vetett hitet.

Bika

Váratlanul egy csoport élére állhatsz, ami remek lehetőség arra, hogy bizonyítsd a vezetői képességeidet, akár a melóhelyeden kell tenned, akár a baráti társaságodban. Ez a mai lecke meghozhatja az önbizalmadat.

Ikrek

Mindig is meg akartad változtatni a világot, és szeretnéd megosztani az álmaidat a barátaiddal, Ikrek. De ma nincs elég lelkesedésed ezeknek az álmoknak a megvalósításához. Ne aggódj, holnap visszanyered a lelkesedésedet!

Rák

Hajlamos vagy mindent egyedül csinálni, kedves Rák. De ma segítségre fogsz szorulni, és érdemes lenne másokra támaszkodnod. Fogadd el, hogy ez nem gyengeség, és ettől még nincs okod kételkedni a képességeidben.

Oroszlán

Vonzódsz a különc, nagyon egyedi személyekhez. Ma pont egy ilyen különleges pasival ismerkedhetsz meg, aki azonnal vágyat ébreszt benned. A barátaid szerint rendkívül furcsa, de te valójában már fülig belezúgtál.

Szűz

A mai nap elbizonytalanít, Szűz. Igyekszel új alapokra építeni az életed. Talán meg kellene próbálnod változtatni a nézőpontodon. Ezenkívül sokkal rugalmasabbnak kellene lenned, és alkalmazkodni a felmerülő helyzethez.

Mérleg

A csillagok arra késztetnek, hogy tisztázd a helyzetedet. Valószínűleg elbizonytalanodtál, és magad sem tudod mit szeretnél. Ne parázz, ma megjönnek a válaszok, és a lelki erő is a változások elindításához.

Skorpió

Találkozol valakivel, aki jótékony hatással lesz rád a elkövetkező napokban, de akár az életedet is megváltoztathatja. Ez a személy lehet egy új barát, de akár egy leendő Mr. Big is. Érdemes fontolóra venned a tanácsait!

Nyilas

Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg. Lesznek olyanok, akik azonnal el lesznek ragadtatva tőled, de akad egy kivétel is, aki nem szimpatizál veled. Téged persze az az egy ember fog érdekelni, hogy mégis mi a baja veled.

Bak

Ez az időszak tele van nehézségekkel, és hajlamos leszel megkérdőjelezni a képességeidet, különösen ma. Érzékenységed és kétségeid megakadályoznak abban, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Ne hagyd!

Vízöntő

Szereted, ha elismernek, Vízöntő. A mai nap lehetővé teszi, hogy megmutasd vezetői képességeidet. Fogadd el a lehetőséget, csillogtasd meg a tehetségedet, mert most akár egy előléptetés is érhet.

Halak

A mai égi energiák mellett próbáld meg elkerülni, hogy értelmetlen beszélgetésekre fordítsd az energiádat. Alaposan fontold meg az esetleges kompromisszumokat, és ne vívj felesleges harcokat.