Szinte tuti, hogy te is álmodtál már arról a pasiról, aki nagyon tetszik neked. Az álmok ugyanis gyakran tükrözik azokat az érzéseket, amiket a valóságban érzünk, éppen ezért fordulhat elő, hogy valaki olyan jelenik meg számodra éjszakánként, aki nagyon fontos neked. Mégis jogosan merülhet fel, pontosan mit jelent, ha a kiszemelteteddel álmodsz? Íme néhény értelmezés!

Csak megjelenik álmodban a pasi 

Ha visszatérő álmod van a kiszemeltedről, de semmi konkrét nem történik, akkor nem kizárt, hogy a tudatalattid próbál üzenni neked. Valószínűleg ébren is rengeteg időt töltesz azzal, hogy rá gondolsz, ezért jelenik meg az álmaidban is. 

A crushod megcsókol 

Érdekes, de, ha a crushod álmodban megcsókol, az egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, szerelmes beléd. Ha álmodban a titkos szerelmed megcsókol, akkor az lehet annak is a jele, hogy valamire nagyon oda kell figyelned az életedben. 

Ha a kiszemelted átöltel 

Amikor arról álmodsz, hogy a szerelmed átölel, akkor nem kizárt, ő is éppen rád gondol és szorosabb kapcsolatot szeretne veled. Ilyen álom gyakran akkor keletkezik, amikor az álmodó úgy érzi, hogy közelebbi kapcsolatba kell lépnie a másik féllel. 

Ha összebújtok 

Ha álmodban összebújsz a kiszemelt pasival, akkor az egy kis szeretethiányról árulkodik. A furcsa, hogy az álom nem feltétlenül jelenti azt, hogy konkrétan az ő közelségére vágysz, az is lehet, hogy szimplán szeretnél valakit, akinek a vállán jól kisírhatod magad, amikor rossz passzban vagy. Az ilyen jellegű álom elfojtott érzelmekről és frusztrációról tanúskodhat. 

Összejössz a szerelmeddel

Ha álmodban összejössz a titkos crushoddal, akkor az azt sugallhatja, hogy végre rászántad magad a lépésre és randira hívod őt. Az ilyen álom egyértelműen a szóban forgó személy iránti fokozott vonzalmat jelzi, konkrét jele annak, hogy romantikus kapcsolatra vágysz az illetővel. Szóval hajrá, hívd el, különben sosem tudod meg, hogy kölcsönös-e az érzés. 

(via)