A napi horoszkóp szerint extra érzékenyek és ingerlékenyek lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehet, valaki bulit rendez, és bizony téged is várnak rá! Csakhogy stresszes napod lesz, és semmi kedved kimozdulni. A barátnőd megpróbálhat rávenni, de csak akkor menj el, ha tényleg van kedved! 

Bika

Kellemetlen, intuitív jelzéseket kaphatsz egy vagy több barátodtól. Lehet, valaki nem érzi jól magát, túlzottan stresszes, vagy éppen maga alatt van. Fontos, hogy ne próbálj meg túl rámenősen segíteni nekik.  

Ikrek

Olyan célt érhetsz el, amire már régóta vágytál, Ikrek. Ám furcsa módon a barátok, a család, és a pasid, nem tűnnek olyan boldognak, mint amire számítottál. Valószínűleg túl sok csalódás érte őket mostanában, és a te sikered erre emlékezteti őket.  

Rák

Ma már alig várod, hogy a pasiddal vagy a csajokkal töltsd az időt, de valószínűleg előbb el kell végezned néhány fontosabb feladatot. Nem érdemes tovább halogatni őket, mert kellemetlenséged származhat belőlük!  

Oroszlán

Valaki kölcsön adhat neked egy könyvet egy meglehetősen furcsa történettel vagy zavaros témáról, amit nem értesz. Sőt, a könyvet – vagy bármi mást, amit megpróbálsz elolvasni – unalmasnak találhatod! Ezt jobb, ha nem ma közöld a barátoddal! 

Szűz

Néhány hír, amit egy baráttól vagy kollégától hallasz, felzaklathat ma téged, Szűz. Előfordulhat, hogy bizonyos dolgok, amikben egész életedben hittél, most semmivé foszlanak, és újra kell gondolnod az életedet.  

Mérleg

Iszonyat feszült a légkör körülötted. A környezeted valószínűleg stresszes, ideges, és te sem vagy kivétel. Valószínűleg otthon szeretnéd tölteni az estét a tévé előtt, semmit sem csinálva. Tedd ezt, Mérleg! 

Skorpió

Ma úgy láthatod: szinte minden pár, akit ismersz, veszekszik. Azt hihetnéd, hogy te vagy a szerencsés kivétel, de még te is összepattanhatsz a pasiddal. Próbáld meg elkerülni, különben drámai fordulatot vehet a kapcsolatotok.

Nyilas

Te és Mr. Big nem értetek egyet abban, hogy külön vagy inkább együtt töltsetek-e egy kis időt. Ha mindkettőtöknek nehéz napja volt, akkor valószínűleg elég feszültek lehettek, és könnyen összekaphattok.  

Bak

Egy pihentető otthoni este az, amire szükséged van, Bak, de előfordulhat: valaki óriási szívességet kér tőled, hogy jelenj meg valahol egy összejövetelen vagy bulin. Ha nem tudod elkerülni, tégy villámlátogatást, aztán siess haza! 

Vízöntő

Ma sehogy sem sikerül elérni azokat, akikkel beszélni szeretnél, de ne add fel! Különösen érdemes lehet a külföldön élő barátnőddel vagy rokonoddal beszélni, mert izgalmas hírei lehetnek a számodra!  

Halak

Feszültséget okozhat közted, és a szerelmed között a pénz. Ez nem az a nap, amikor sikerül megegyezésre jutni ebben az ügyben. Valószínűleg egyikőtök sem adja fel. Várj néhány napot, amíg lenyugodnak a kedélyek.