A napi horoszkóp szerint nem ajánlott ma döntéseket hozni. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A közelmúlt sikerei különösen nagy nyomást gyakorolnak rád, hogy folytasd az utad, Kos. Mostanában inkább hanyagolsz mindent, ami nem a pasiddal vagy a karriereddel kapcsolatos, csakhogy töretlenül haladhass előre.

Bika

Egy rokontól érkező levél vagy hívás azt eredményezheti, hogy váratlan vendég érkezik. Lehet, tanácstalan vagy, mihez kezdj vele, mert a szoros időbeosztásodba nemigen fér bele, viszont megbántani sem akarod. Akkor inkább csendben szenvedsz?

Ikrek

Az utazási tervek teljesen összezavarnak. Számos lehetőség járhat a fejedben, és mindegyik egyformán vonzónak tűnik. De most még arra továbbtanulással kapcsolatos lehetőségek is megnyílnak előtted, és a bőség zavarától totálisan lefagysz.

Rák

Az új kereseti vagy befektetési lehetőség kínálkozik, de fogalmad sincs, melyiket válaszd, Rák. Mindegyik egyformán vonzónak tűnhet számodra! A szakmai tanácsok segíthetnek, de ennek ellenére ne érezd úgy, hogy azonnal döntened kell. Várj néhány napot!

Oroszlán

Válaszúthoz érkeztél. Számos különböző ajtó nyílhat meg előtted. Az egyetlen dolog, ami most biztosnak tűnik, az az: változások vannak a láthatáron. Több választási lehetőséggel kell szembenézned, de a mai nap nem alkalmas arra, hogy végleges döntést hozz.

Szűz

Úgy tűnhet, a környezeted hozzáállása veled kapcsolatban megváltozik, de nem biztos, hogy tudod: mit jelent ez. Az a helyzet, Szűz, hogy valójában te változol, és egyes barátaidnak tetszhet, amivé válsz, másoknak pedig kevésbé. Nem tudod megállítani, ami történik, de hosszú távon ez egy nagyon pozitív folyamat lesz.

Mérleg

Számos különböző, váratlan szakmai és személyes lehetőség nyílik meg előtted, de nem tudod, merre is szeretnél elindulni. Valamilyen választás előtt állsz, de jelenleg még nem vagy biztos abban, mire vágysz igazából.

Skorpió

Ma választás előtt állhatsz, kedves Skorpió. Talán azon gondolkodsz, hogy karriered előmozdítása érdekében elköltözöl, de valami megzavarhat a döntésben. Lehet, több lehetőséged is van, és ez kavar meg.

Nyilas

Olyan pletykákat hallhatsz, amiknek elsőre hallásra nincs értelmük. Ez nem az a nap, amikor lazán el kellene hinned bármit is, amit hallasz vagy olvasol. Légy óvatos, ha nem szeretnéd végül becsapva érezni magad!

Bak

A pénzzel kapcsolatos aggodalmak járnak a fejedben. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy pénzügyei káoszban vagy. A lényeg: ma ne hozz semmilyen anyagiakkal kapcsolatos döntést. Az lenne a legjobb, ha várnál ezzel néhány napot.

Vízöntő

Van egy olyan kapcsolatod, amit nemrég építettél fel, de ma összeomolhat, Vízöntő. Ez lehet romantikus vagy valamilyen más jellegű is. Talán nem vagy biztos abban, milyen módon szeretnéd tovább folytatni.

Halak

Eléggé stresszes vagy, és pihenésre lenne szükséged. A melóval kapcsolatos aggodalmak is egyre inkább kikészítenek. Előfordulhat, hogy sok feladatot bíznak rád, és nem tudod, mivel kellene kezdened. Lehet, neki sem kellene állnod...