A napi horoszkóp szerint ma álmodozó hangulatban lehetnek a zodiákus tagjai, szóval legyenek óvatosak! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A bosszantó nyugtalanság, amit ma tapasztalsz, egyszerűen arra emlékeztet: nem azt csinálod, ami igazán boldoggá tesz. Tanulj azoktól, akik nem féltek követni az álmaikat. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fognak szólni, ha kilépsz a mókuskerékből.

Bika

Az emberek ma sokféleképpen számítanak rád, ezért vigyázz, hogy senkit ne hagyj cserben. A legfontosabb az, hogy minden tőled telhetőt megtegyél, de természetesen ne menj bele olyanba, ami kellemetlenséget okoz neked, Bika.

Ikrek

Mostanában peches napokat élsz, és semmi sem jön össze, Ikrek? Olyan érzésed lehet, mintha átok ülne rajtad, de ne aggódj, valószínűleg csak a bolygóállások nem kedveznek. Légy türelemmel, mert hamarosan jóra fordul a sorsod.

Rák

Legendásan kedves és érzékeny a lelked, Rák, de ma különösen álmodozó hangulatban vagy. Valószínűleg valaki, aki alapból féltékeny rád, rossz passzban lehet és alig várja, hogy valamiféle hibát ejts, amire lecsaphat, és jól megbánthat téged.

Oroszlán

Menj el és nézz meg egy filmet, amit már hetek óta látni szeretnél. Most leginkább akkor érzed jól magad, ha elmerülhetsz a fantáziavilágodban. Azért légy óvatos, és feledd: ettől még nem oldódnak meg a problémáid.

Szűz

A környezetedben két nagy csoport alakul ki, akik között nézeteltérés van. Te nyilvánvalóan nem szeretnél állást foglalni a dologban, viszont szívesen lennél a harmadik, békéltető fél. Csak tessék, Szűz!

Mérleg

Légy óvatos, és ne bízz mindent a képzelőerődre. Ha nem teljesülnek a fejedben kidolgozott nagyszerű forgatókönyvek, azok most eléggé összetörhetnek, ezért próbálj meg reálisan közeledni a megvalósításhoz.

Skorpió

A mai napon valahogy nehezen tudod végrehajtani azokat a dolgokat, amiket szeretnél. A kreatív projektek most különösen problémásak számodra. Sajnos ma leginkább csak a logikádra támaszkodhatsz, semmint az intuíciódra, ha szeretnél előrehaladni.

Nyilas

Ez azon napok egyike, amikor a valóság keményen ütközik az álomképekkel, az elképzelésekkel, különösen akkor, ha nem különíted el őket jól az elmédben. Élvezd a képzeletbeli világot, de foglalkozz a valósággal is, kedves Nyilas.

Bak

Igazán megérdemelnéd Bak, hogy ne csak másokat, hanem magadat is kényeztesd. Mit szólnál munka után egy gyertyafényes vacsorához a szerelmeddel vagy akár önmagaddal? Aztán irány a habfürdő, és egy lélekemelő film nézése az ágyból.

Vízöntő

Az egyik percben úgy érzed, hátra kellene dőlnöd, és megvárnod, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy. Ám a következőben úgy érzed: azonnal tenned kell valamit. Nos Vízöntő, ma melyiket fogod választani?

Halak

Talán nem is olyan régen valaki csúnyán megbántott, de az is lehet, hogy a nap folyamán kerül rá sor. Nem csoda, ha emiatt érzékeny vagy. Jobb is, ha most egy kis távolságot tartasz a környezeteddel szemben.