Bőven lesz miért bekuckóznod a Netflix elé a hónapban. A cirkuszművészről és a feleségéről szóló A megszelídíthetetlen még a te véredet is felforralhatja, akárcsak A szabó 3 évada, amiben egy szerelmi háromszög okoz fejtörést a szereplőknek. De a drámáktól hemzsegő, A korona lesz az, ami egyenesen a képernyőhöz ragaszt majd téged. Az egész világ átélheti újra Diana, a szívek királynőjének halálát, szóval ne felejts el bekészíteni magad mellé egy csomag zsepit is! Íme, a legtutibb novemberi premierek!

A szabó 3 - November 3.

A te szívedet is rabul ejtette az érzelmekkel teli török drámasorozat? Ugyan még csak májusban mutatták be, de már érkezik is a harmadik évad, amiben egy szerelmi háromszög fog kibontakozni. Peyami viszonyt folytat a legjobb barátjának Dimitrinek a menyasszonyával, Esvettel. Ez pedig még csak hagyján, mert hamarosan napvilágot látnak a sötét titkaik.

A megszelídíthetetlen - November 9.

A nagy pénzrablás Denverje, Jaime Lorente visszatér, ám ezúttal nem rabolni fog, hanem egy ismert spanyol cirkuszművészt Ángel Cristot alakítja majd. Az igaz történeten alapuló sorozat a művész életét és házasságát dolgozza fel, méghozzá elég pikánsan! Üzletük ugyan milliókat termel, de a csillogás és a hírnév mögött kemény drogfüggőség, szerencsejáték és házastársi problémák húzódnak.

A gyilkos - November 10.

A gyilkos egy francia képregénysorozat alapján készült, amiben a főszereplőt Michael Fassbender alakítja. A bérgyilkos egy kudarcba fulladt akció után lelki válságba kerül, ám a megbízóit ez nem izgatja, akik továbbra is elvárják, hogy végezze a dolgát. De egy valamire senki sem számít: megmakacsolja magát és ellenük fordul. Ha egy igazán látványos akció-thrillert szeretnél látni a hónapban, akkor ne is keress tovább.

A korona 6 - November 16.

Minden bizonnyal már bekarikáztad a naptáradba a szent napot, mikor visszatér a kedvenc sorozatod a brit királyi családról, méghozzá a befejező évaddal, ami az 1997 és a 2005 közötti eseményekre koncentrál: Diana halálára, Tony Blair kormányzására, illetve Károly és Kamilla esküvőjére, és természetesen Vilmos és Katalin tündérmeséje is életre kel, méghozzá Netflix szokásához híven két etapban. Abban biztos lehetsz, hogy felkavaró, sokkoló és egyszerre megható, felemelő részekkel búcsúzhatsz el a sorozattól.

Nyerd meg az életed: A kihívás - November 22.

Elképesztő, de bizony valóságshow-t csináltak a Nyerd meg az életedből. 456 játékos száll harcba a 4,56 millió dolláros győzelemért. Az eredeti sorozat által inspirált játékokat játsszák majd, több új kiegészítéssel, szóval kétségkívül nagy lesz a nyomás rajtuk, hiszen komoly próbatételek várnak rájuk, és pontosan úgy lesz, ahogy láthattuk: új barátságok köttetnek és régi barátok verik át egymást. De ne aggódj, ez a verseny nem életre-halálra megy, így a kiesők a saját lábukon  sétálhatnak ki a pályáról.

Totál KO - November 30.

Már előre elkönyvelték: ez lesz a hónap legütősebb akció-vígjáték sorozata. A sztori középpontjában egy elit alakulat áll, ami meghiúsít egy halálos bombatámadást Las Vegasban. A csapat el is megy bulizni, ahol rendesen szétcsapják magukat, és közben jönnek rá a gigabakira: a bomba, amit hatástalanítottak, nem az igazi volt. Szóval képzeld el, ahogy fogja magát a részeg, bedrogozott banda, és elindul a bomba keresésére, méghozzá 8 részen keresztül.