A napi horoszkóp szerint ma izgalmas fordulatot vehet a zodiákus tagjainak szerelmi élete. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Hirtelen erősen vonzódni kezdhetsz valakihez, akivel sok a közös bennetek. De még várj a randizással, mert könnyen az derülhet ki, hogy nem minden tekintetben lenne számodra megfelelő társ.

Bika

Komoly döntés előtt állsz, Bika, de valószínűleg a szerelem és szenvedély fog győzni, így bevállalod, hogy a szeretője legyél valakinek, de ez akár fordítva is megtörténhet. Tutira ezt akarod?

Ikrek

Olyan dolgok történhetnek a párkapcsolatodban, amik kissé felkavarnak, és fennáll az esélye annak, hogy túlreagálod a helyzetet. Éppen ezért kellene ma csak sodródni az árral, és nem cselekedni.

Rák

Vigyázz Rák, mert akaratlanul is kínos helyzetbe hozhat az egyik barátnőd, aki talán elkotyogja egy titkodat a pasidnak vagy a kiszemeltednek mondja el, hogy bejön neked. Bármilyen helyzet is álljon elő, gondolj arra: nem szándékosan tette.

Oroszlán

Eléggé jól alakul életed néhány területe, de emiatt kevesebb időd marad a szerelemre. Érhető, hogy hiányzik az embered, de ne aggódj, ezt simán kibírja a kapcsolatotok. Szingliként viszont csak rajtad múlik, hogy teremtesz-e időt az ismerkedéshez.

Szűz

Ideje átvenni az irányítást a szerelem terén. Szingliként ne várj arra, hogy randira hívjon a kiszemelted, hanem tedd meg te az első lépést. Párban élőként pedig lehetőséged adódhat előmozdítani a kapcsolatotok fejlődését. 

Mérleg

Lehet, hogy háttérbe szorul a szerelem és a romantika a mai napon. Ez nem feltétlenül rossz dolog. Sőt, ezt most kivételesen jól fog jönni, mert időt szánhatsz azokra a dolgokra, amikre rég nem jutott.

Skorpió

Igencsak felforrósodik nálatok a helyzet, Skorpió! Lehet, hogy odakint hideg van, de hálóban extra tüzes a légkör, ami jót fog tenni a kapcsolatotoknak. A szingliket viszont ne riassza el egy bizonyos pletyka arról a srácról, aki tetszik nekik.

Nyilas

Ma legalább száz dologra figyelsz egyszerre. Saját magad is meglepődsz azon, mennyi mindent vagy képes egyszerre az irányításod alatt tartani. Viszont az kissé lelomboz, hogy nem tudsz találkozni vagy megvitatni néhány fontos kérdést a szerelmeddel.

Bak

Ne add fel, hogy megtaláld álmaid pasiját! Főleg azért, mert van valaki a környezetedben, akivel érdemes lenne behatóbban is megismerkedned. Párban élőként viszont súrlódásokra kell számítanod.

Vízöntő

Légy óvatos azzal, hogy kinyilvánítod az érzelmeidet valakinek, akivel nem régóta vagy kapcsolatban. Meglehet, félreismered az illetőt vagy rájössz: nem ő az az ember, akit keresel. Várj még egy kicsit, Vízöntő.

Halak

Most leginkább a párkapcsolatod alakulása foglalkoztat, különösen azért, mert úgy tűnik: fordulópont előtt álltok a pasiddal. Amennyiben még nem találkoztál a Nagy Ő-vel, ez hamarosan megváltozhat!