A heti horoszkóp szerint 22-én kezdetét veszi a Nyilas szezon, ami nem kis meglepetéseket tartogat a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A közelmúltban történt agyalásod után - hogy kibe és mibe érdemes fektetni - kedved támad posztolni róla vagy beszélni erről mások előtt. Nagy sikered lehet, és a környezetedben sokan fel fognak rád nézni, amiért fel mered vállalni a véleményedet, és őszintén megosztod a tapasztalataidat.

Bika

Rengeteg csontváz kerül elő a szekrényből! Nehéz hét előtt, mert komoly lelki nehézségekkel kell megbirkóznod, Bika, ami miatt nyugtalan, stresszes és ingerlékeny leszel. Nem szégyen, ha azt érzed, nem tudsz bizonyos traumákkal megküzdeni, és szakértőhöz fordulsz segítségért.

Ikrek

Végre sikerült kitalálnod, mi, illetve ki az igazán fontos az életedben. A sors már a héten próbára teheti az elhatározásaidat és prioritásaidat. Ha tényleg jó úton jársz, akkor nincs miért aggódnod, könnyen meg fogsz birkózni a kihívásokkal. Amennyiben sikerülni kitartanod, az óriási löketet adhat az önbizalmadnak.

Rák

Drámai fordulatokra, hajmeresztő meglepetésekre számíthatsz a héten, kedves Rák. Váratlanul összefuthatsz a középiskolai osztálytársaddal, esetleg újra átélhetsz valamit, amire utoljára gyerekkorodban volt részed. Olyan érzésed lehet a napokban, mintha egy múltbéli utazáson vennél részt.

Oroszlán

Végre a gyógyulás útjára lépsz, testi és lelki szinten egyaránt. Ez a jó hír, a „rossz” pedig az, hogy közben magad alatt is vághatod a fát azzal, ha mindenkinek szívességet teszel, és szép lassan áthelyezed a fókuszt magadról, másokra. Légy türelemmel, és most már előbb jöjj rendbe, csak azután kezdj mások gondjaival is foglalkozni.

Szűz

Talán már dolgozik benned az érzés: mindjárt itt vannak az ünnepek! Elkezdesz előre dolgozni, felkészülni, ajándékokat nézegetsz, és közben egyre csak stresszesebb vagy. Mi lenne, ha idén ezt az egész karácsonyi mizériát úgy vezényelnéd le, hogy közben nem kapsz idegösszeroppanást?

Mérleg

Végre nagyszerűen érzed magadat testi és lelki szinten egyaránt. Ez még mindig nem a jéghegy csúcsa, mivel remek tippeket kapsz a környezetedről arra vonatkozóan, mit tehetnél még önmagadért, sőt: hogyan juthatnál egy kis  plusz pénzhez. Szóval Mérleg, megéri meghallgatnod a többieket!

Skorpió

Tudod, mitől lesz olyan nagyszerű ez a hét számodra, Skorpió? Hogy megadod magadnak azt, amire vágysz. Persze nem fogod két kézzel szórni a pénzt, de kétségkívül beújítasz pár új rucit meg karácsonyi dekorációt. De nincs is miért aggódni, mert a napokban úgyis utat talál hozzád a pénz, szóval nem lesz nagy kiesés.

Nyilas

A napokban beköszönt a szezonod kedves Nyilas, és ez lesz életed hete. Egy hatalmas pozitív energialöketet kapsz, ami nemcsak boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz, hanem rengeteg örömteli eseményt indít el az életedben. Készülj a meglepetésekre és a szép élményekre!

Bak

Brutál sűrű napjaid lesznek a hét elején Bak: ott a rengeteg meló, az állásinterjúk, a tárgyalások vagy éppen a különböző találkozók. De ne aggódj, mert a Nyilas szezon 22-én kezdődik, és akaratlanul is át fogod adni magad a remete életnek, így szép lassan vissza fogsz venni a tempóból.

Vízöntő

Bár ismét a karriered áll az első helyen az életedben, mégis inkább a barátságaidra fókuszálsz. Bizonyos tekintetben úgy érzed, nekik köszönhető a sikered, mert támogatnak, és segítenek kikapcsolódni a pocsék napokon. A munkahelyeden sem ártana barátokkal körülvenni magad, úgy sokkal élvezhetőbb lenne a meló.

Halak

Az újonnan megfiatalodott kalandvágyad arra inspirál, hogy lehetnél kicsit merészebb. A napokban már szeretnél is beiktatni pár új kalandot, és ehhez keresel társakat. Ne aggódj, lesznek is, akik elmennek veled korcsolyázni, hegyet mászni vagy kiszabadulni egy tematikus szobából.