A napi horoszkóp szerint a mai Ikrek telihold okozhat némi feszültséget a zodiákus tagjai között! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Vigyázz Kos, mert könnyen magadra haragíthatod a barátnődet, akár egy egészen ártatlan megjegyzéssel is. De az is lehet, hogy már megtörtént a baj, és ezért viselkedik furcsán.

Bika

Eléggé feszült lehet ma a hangulat körülötted, Bika és nemhogy a kollégáid, még a barátaid is egymásnak ugorhatnak. Tudod, mi a legjobb, amit tehetsz? Ha minden vitás szituból kimaradsz!

Ikrek

Néhány kollégával vagy baráttal vitás helyzetbe keveredhetsz egy bizonyos témával kapcsolatban. Legalábbis ők vitatkoznak, te pedig nagyon helyesen megpróbálsz kimaradni belőle. Nem valószínű, hogy ma dűlőre jutnak a többiek.

Rák

Nézeteltérések és a forró indulatok akadályozhatják a munkád elvégzését. Az lenne a legcélszerűbb, ha kimaradnál belőlük, és minden erőddel azon lennél, hogy a feladatra koncentrálj a veszekedés helyett.

Oroszlán

Fáradtnak és nyúzottnak érezheted magad, pedig ma nagy szükség lenne arra, hogy toppon legyél a melóhelyeden, mert sok és váratlan helyzetekre kell számítanod. Iktass be egy rövid futást reggel, dobj be egy zöld smoothie-t, és pörögj fel.

Szűz

Érzelmeid ma elhomályosíthatják az intuícióidat, emiatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Nyugi Szűz, ez csak átmeneti állapot. A mai napon már csak a logikára hagyatkozhatsz, és végül így is jól fognak elsülni a dolgok.

Mérleg

Napközben különösen szenvedélyesnek érezheted magad, és arra vágysz, hogy egy kis időt kettesben tölthess a szerelmeddel. Azonban előfordulhat: az embered nem ér rá, bármennyire is szeretne. Legyen egy B-terved, Mérleg!

Skorpió

Talán randit beszéltetek meg a mai napra pasiddal, de valami közbejöhet és lemondhatja. Ne gondolj mindjárt arra, hogy már biztos nem szeret vagy megcsal téged, mert ezzel magadat, meg őt is az őrületbe kergeted.

Nyilas

Valaki, akivel ma beszélni szeretnél, átmenetileg nem elérhető. Készülj arra, hogy talán kénytelen leszel máshoz fordulni támogatásért, segítségért vagy el kell halasztanod a problémád megoldását.

Bak

Valószínűleg jobban boldogulsz anyagilag, mint régen, de lehet, hogy még mindig nem érted el a kitűzött pénzügyi célokat. Ma ez járhat a fejedben. Ne nyugtalankodj Bak, hiszen még rengeteg lehetőséged van megvalósítani a vágyadat, még ha kicsit később is sikerül.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy a szüleid vagy egy hozzád közel álló pár veszekednek, és azt várják, hogy te mondd meg, melyiküknek van igaza. Véletlenül se menj ebbe bele, Vízöntő, nagyon rossz ötlet!

Halak

Valaki, akit jól ismersz, mond neked egy bizonyos dolgot, ám a megérzésed azt súgja: hazudik. Nem biztos, hogy azért teszi, hogy átverjen, lehet, csak nagyon szégyelli a dolgot. Hamarosan ki fog derülni az igazság.