A napi horoszkóp szerint lassítaniuk kellene a zodiákus tagjainak, ha nem akarnak kiégni az ünnepek előtt! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Egy kissé lehangolhat a banki kivonatod, mivel nem túl rózsás az anyagi helyzeted. Ne kenődj el Kos, lesz még lehetőséged javítani ezen, szóval nem érdemes emiatt másokon vezetni le a feszültségedet.

Bika

Mintha ma nem lennél önmagad: szomorú és letargikus állapotban vagy. Ezt bizony a szerelmed is észreveszi, aki hihetetlenül cuki dolgot tesz azért, hogy jobb kedvre derítsen, és sikerrel is jár!

Ikrek

A tested azt súgja: lassíts. Időnként szünetet kell tartani, ha nem akarsz lerobbanni. Tudod, mire lenne szükséged? Egy nagy tál karamellás pattogatott kukoricára meg egy izgi sorozatra, ami odaszegez a képernyő elé. Próbáld ki mielőbb!

Rák

Úgy érzed, pihenésre van szükséged, mert rengeteget dolgoztál az elmúlt időszakban. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot vagy vackold be magadat délután egy finom forralt bor társaságában, közben pedig hangolódj az ünnepekre egy jó karácsonyi filmmel.

Oroszlán

Frusztrálni kezd az otthonod. Mi lenne, ha ma kicsit feldobnád? Tudod, pár friss dekorációval, illatos teamécsesekkel, és akár a karácsonyt is elkezdheted becsempészni. Elhiheted, egy kis változtatás csodát tenne a közérzeteddel!

Szűz

Nagyon élénkek lehetnek az álmaid. Érdemes lenne elmerülnöd az elemzésükben, mert fontos üzenetet hordoznak. Ezenkívül nehéz lehet elűzni a vágyat, hogy felpattanj egy repülőre, és lelépj kicsit, ám ehhez most nem alkalmas az idő.

Mérleg

Fontos, hogy szembesülj a gondjaiddal, és ne menekülj előlük. Ilyen az is, hogy kénytelen vagy véget vetni a kapcsolatodnak vagy egy barátságnak, mert már nem működik a dolog. Légy erős, és tedd meg, amit kell!

Skorpió

Jól kinézni a legjobb bosszú, nem gondolod, Skorpió? Ha megpróbálsz túllépni egy kudarcba fulladt kapcsolaton, a legjobb módja annak, hogy kievickélj a depresszióból, ha mesésen nézel ki, és jól érzed magadat a bőrödben.

Nyilas

Bármennyire is szeretsz társaságban lenni, ma inkább a békét, a nyugalmat preferálod. Inkább bekuckózol este egy jó könyv társaságában vagy ledarálsz egy sorozatot, miközben valami finomsággal kényezteted magad.

Bak

Nagyon rá vagy hangolódva mások érzéseire. Hidd el, ez inkább áldás, mintsem átok, de érhető, ha néha megterhelőnek érzed. Szerencsére egy közeli barátod ma segíthet megszabadulni a lelki terheidtől.

Vízöntő

Úgy tűnik, ma késésekre kell számítanod. Valószínűleg te sem érsz oda időben, ahová kellene, és neked is várnod kell másokra. Ugyanígy nem jönnek meg idejében a válaszok, a megrendelések, szóval csak türelem, Vízöntő!

Halak

A buborék, amiben már régóta élsz, ma kipukkanhat. Komoly csalódások érhetnek. De ahelyett, hogy depresszióba zuhannál, próbálj meg arra fókuszálni, ami jó az életedben, és gondolj arra: mennyi remek program vár rád a következő hetekben.