A heti horoszkóp szerint néhány szerencsés kivételtől eltekintve stresszesen alakul a zodiákus tagjainak élete, és emiatt eléggé negatívak lehetnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Készülj arra Kos, hogy eléggé ingadozik majd a hangulatod a következő napokban. Hiba szeretnéd a legjobb formádat nyújtani a szeretteid körében, néha úgy felhúzhatnak, hogy nem bírod visszafogni a mérgedet. Valóban lesznek embert és idegrendszer próbáló napjaid, de akad egy-két lightosabb is.

Bika

Valószínűleg nem ez lesz életed legboldogabb hete. Összeveszhetsz a szeretteiddel, és ezt veszed észre: semmi sem alakul úgy, mint szeretnéd. A hét sok önreflexióval és emlékezéssel jár majd. Szerencsére a Nyilas-energiák megmentenek attól, hogy túl sötéten lásd a helyzetedet.

Ikrek

Néha azt gondolod, az életed egy vicc, és szándékosan szórakozik veled a sors, mintha azt akarná, hogy sose legyél boldog és mindig csak szenvedj. Amikor elkap egy ilyen negatív hullám, azonnal állj meg, Ikrek. Hagyd abba önmagad lebecsülését, és fókuszálj a pozitívumokra! Ne feledd: mindenkinek lehetnek negatív időszakai.

Rák

Minden jól alakul körülötted, kimondottan boldog és elégedett lehetnél, mégsem vagy az. Folyamatosan feszült és nyugtalan vagy, mint aki csak-csak attól tart, hogy beüt a krach. Szerencsére a hét második felében megérkeznek azok a kozmikus energiák, amiknek köszönhetően képes leszel elfogadni: igenis történhetnek veled jó dolgok.

Oroszlán

A héten teljesen úrrá lehet rajtad a pánik: itt a december. Hirtelen bepörögsz, hogy ajándékot kell vásárolni és felkészülni az ünnepekre. Mindez egyszerre tölt el jó érzéssel és kétségbeeséssel. Nagyon fontos, hogy átgondold, mire és mennyit költesz, mert a napokban könnyen megszaladhat a kezed.

Szűz

A héten fizetésemelést vagy előléptetést kaphatsz, ami hatalmas lendületet ad neked. Persze ettől még nem leszel kevésbé stresszesebb, sőt, a felhalmozódott feszültségek és kötelezettségek miatt rendkívül türelmetlen és ingerlékeny lehetsz. Ha nem veszel vissza a tempóból, kész idegroncs leszel az ünnepekre.

Mérleg

Úgy érzed Mérleg, nincs eredménye annak, amit csinálsz. Hiába dolgozol keményen, nincs látszata. Ráadásul a barátaid is alig érnek rá a héten, szóval igen: magad alatt vagy. Szerencsére vigaszra lelsz a könyvek lapjai között meg a filmek világában, és azon kapod magad, hogy mindenki téged akar.

Skorpió

Valójában nagyon is jól alakulnak a dolgok az életedben, mégis mindenben a rosszat, a hibát látod. Különösen az emberekben. Légy óvatos Skorpió a csipkelődéssel, mert emberedre találhatsz, és csúnyán összeveszhettek. Szerencsére a hét második felében meglátod a fényt az alagút végén, és másképp tekintesz majd a helyzetedre.

Nyilas

Most, hogy beköszöntött a Nyilas szezon, lankadatlan a boldogságod és az optimizmusod. Pezsgő, pozitív személyiséged mindenkit felvillanyoz. Az emberek hozzád fordulnak szeretetért, tanácsért, és támogatásért, ami rendkívül jólesik majd a lelkednek, már csak azért is: mert te is bőven kapsz majd a szeretetükből.

Bak

Lehet, hogy ez nem a te szezonod, de hihetetlenül szerencsés leszel a héten. Minden összejön, amit elterveztél, és amiről álmodtál. Még a szerelmi életedben is jelentős változásra számíthatsz. Végre búcsút inthetsz a problémáidnak, és az életed sokkal fényesebben alakul.

Vízöntő

Kimerült, és rosszkedvű lehetsz a napokban Vízöntő, emiatt nehezedre esik figyelni, és szabályosan a túlélésre törekedsz. Szerencsére a sors odafigyel rád, mert egy komoly fizikai vagy anyagi szerencsétlenségtől óvhat meg téged. Ez kissé ébresztőleg is hat majd rád, és átgondolod az életedet.

Halak

Ez az a hét, amikor végre felszívod magad Halak, és megmutatod: nem lehet téged irányítani. Megtalálod a hangodat és az akaraterődet. A reakciód mindenkit meglep majd, de te csak tarts ki. Most már tisztán látod, hogyan viszonyulnak hozzád egyes emberek, és milyen mérgezőek lehetnek rád nézve.