Az a helyzet, hogy viharról álmodni, nem annyira pozitív, de azért nem minden esetben kell miatta kétségbe esni. Elképzelhető, hogy jelenleg az életed egy kicsit kaotikus és az ébrenlét idején is gyakorlatilag viharos helyzetben érzed magad. Lássuk, mit is jelent pontosan, ha viharral álmodsz. 

Düh, zűrzavar 

A viharos álmok sosem jelentenek túl jót. Lehetséges, hogy dühöt érzel valami miatt, zűrzavar lehet körülötted, sőt az sem kizárt, hogy a valaki ellen táplált haragod szimbolúma. Bárkire is utal, nagy eséllyel elfojtod az iránta érzett érzelmeidet, amik bármikor kirobbanhatnak. 

Viharban 

Ha álmodban egy hatalmas vihar kellős közepén találod magad, akkor valamilyen konfliktusra, vitára számíthatsz a közeljövőben. Arra is utalhat, hogy valakinek nagyon szeretnél valamit elmondani, de attól félsz, hogy az bajt és veszekedést fog okozni. 

Lehet pozitív is 

Persze csak úgy mint minden álom, a viharok is jelezhetnek akár pozitív dolgokat is. Megeshet, hogy a viharos álmok valamiféle gyors változás előjeleként bukkannak fel. Ez a változás pedig annyira gyors lesz, hogy időd sem lesz leülni és töprengeni rajta. 

Ha menedéket keresel

Ha álmodban a vihar elől keresel menedéket, akkor valószínű, hogy a való életben nehéz, számodra kényelmetlen helyzetben lehetsz. Minden erőddel azon vagy, hogy elmenekülj ebből a szituból, de a helyzet az, hogy a legjobb, ha beleállsz és tisztázod a felmerülő konfliktusokat. 

Feldolgozatlan érzelmek 

A viharok feldolgozatlan érzelmekre is utalhatnak. Ha azonban a vihar körülötted elpusztít mindent, de te sértetlen maradsz, akkor nagy eséllyel domimáns személyiség vagy, aki számára nem létezik legyőzhetetlen akadály. 

(via)