A napi horoszkóp szerint hatalmas meglepetés érheti a zodiákus tagjait a szerelmi életükkel vagy a pénzügyeikkel kapcsolatosan. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma váratlanul pénzhez juthatsz. Talán egy barátod, aki tartozik neked, vissza tudja fizetni az adósságát, vagy lehetőséged adódik egy kis pluszhoz jutni. Az már csak a hab a tortán, hogy a szerelmeddel is meghitt romantikázásban lesz részed.

Bika

Csodálatosan alakulnak a dolgok közted és Mr. Big között. Nagyon sok mondanivalója van számodra, ami meglep. A múltban talán nem a kommunikáció volt az erőssége, de most már olyan, mint akit kicseréltek.

Ikrek

Egy befolyásos személlyel, akár a főnököddel kerülhetsz intim helyzetbe. Mind a ketten hajlotok arra, hogy átlépjetek egy bizonyos határt, pedig valahol érzitek: nincs jövője a dolognak. De meglehet, hogy hamarosan meggondoljátok magatokat.

Rák

Erősen vonzódni kezdesz valakihez, akit a neten ismersz meg, Rák. Rendkívül intelligens, és egy csomó olyan dolog érdekli, ami téged is. Meglehet, rövidesen sort kerítetek egy személyes találkozóra.

Oroszlán

A mai nap hosszú idő óta az egyik legboldogabb napja lehet. Csodás napot tölthetsz el a szerelmeddel vagy akár a barátaid társaságában. Egész nap olyan érzésed lehet, mintha a sors kisebb-nagyobb gesztusokkal kedveskedne neked.

Szűz

Csak nem esküvő lesz a hétvégén, esetleg lánykérés? Lehet, hogy a tiéd, vagy egy hozzád közel álló személyé. Akár te házasodsz, akár nem, rettentően boldog leszel. De ha nem te igyekszel az oltár elé, tudd, hogy a hétvégén hatalmas lépést tehettek az irányába a szerelmeddel.

Mérleg

Ma megismerkedhetsz egy érdekes személlyel, Mérleg. Annyira eltársalogtok és jól érzed magadat a jelenlétében, hogy hirtelen arra ocsúdsz fel: el is telt a napod. Alig fogod várni a következő találkozást.

Skorpió

Egy új pasi tűnhet fel a láthatáron, talán egy olyan kreatív emberrel, mint te. Az illetőt mágnesként vonzza az energiád, és fantasztikus beszélgetésekben lesz részed vele. Csak nem megtaláltad a személyében Mr. Biget?

Nyilas

Váratlanul bejelentkeznek hozzád néhányan, hogy szeretnének meglátogatni. Ne kezdj el őrülten kapkodni és rendet rakni, hiszen a vendégek téged akarnak látni. Vedd lazán a dolgot, és élvezd ki a kellemes meglepetést!

Bak

A legjobb barátnőd vagy a szerelmed jó hírekkel szolgálhat ma. Annyira örülni fog ennek, hogy mindenkihez el akarod juttatni a hírt, akit ismersz. Este el is mész ünnepelni azzal a személlyel, aki a hírt hozta neked.

Vízöntő

Fantasztikus híreket kapsz pénzzel kapcsolatban. Ez annyira feldobja a napodat, hogy utána már nem sok kedved lesz melózni. Menj el este ünnepelni a BFF-eddel vagy a pasiddal. Megérdemled.

Halak

Talán előadást kell tartanod, esetleg a melóhelyeden prezentálnod és tiszta ideg leszel. Azt érezheted, mások ebben sokkal tehetségesebbek, mint te. Nyugi Halak, így is nagy sikered lesz!