A napi horoszkóp szerint peches napja lesz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma ne vegyél semmit névértéken, Kos. A félretájékoztatás és a félreértés erőteljesen a levegőben van, ezért ne higgy el mindent. A legjobb, ha csak mosolyogsz és bólogatsz, de nem véleményezel, és nem rohansz cselekedni.

Bika

A barátokkal és családtagokkal való találkozások ma kiemelten fontosak. Függetlenül attól, hogy ők jönnek-e hozzád, vagy te mész hozzájuk, biztosan kellemes estéd lesz. Pontosan erre van szükséged egy hosszú, nehézségekkel teli nap után, kedves Bika.

Ikrek

Valószínűleg már eleve feszült hangulatban találkoztok a szerelmeddel. Nem kell sok ahhoz, hogy összevesszetek, és miközben próbáljátok a saját igazatokat érvényesíteni, a pasid kínos helyzetbe hozza magát: kiderül, hogy korábban nem mondott neked igazat.

Rák

Úgy érezheted, hogy elakadtál, és semmi nem jön össze. Miközben a hangulatod is egyre romlik, szép lassan elveszíted a motivációdat is. A legjobb lenne, ha este elmennél bulizni, vagy szórakozni, és kicsit kiengednéd a gőzt. Utána másképp látnád a dolgokat.

Oroszlán

Ma rettenetes csalódottságot és magányt érezhetsz. Csak egy nyugis estét szeretnél eltölteni a pasiddal, aki valószínűleg nem lesz elérhető. Sőt, talán a mai napon a csajok sem érnek rá, így neked kell feldobni az estédet.

Szűz

A mai egy furcsa nap lehet, mivel alig bírsz koncentrálni. A bolygókat hibáztasd. Az égi konstelláció a letargia és a fáradtság oka. Fogadd el a tényt, hogy nem fogsz tudni ma a megszokott tempóban haladni. Majd holnap pótolod a lemaradást! 

Mérleg

Ma sehogy sem tudod elérni a pasidat, vagy pedig minden erőfeszítés ellenére, nem sikerül találkoznotok. Túl sok feladattal vagy kihívással kell külön-külön megküzdenetek. Majd holnap kárpótoljátok egymást!

Skorpió

Nagylelkű szellemed van, de ma rád törhet a para. Ha nagy ajándékot vásároltál valakinek, attól tarthatsz, hogy túlzásba estél. Amennyiben már nem tudod visszacsinálni, gondolj arra: az illető örülni fog neki, te meg legalább egy darabig nem költekezel. 

Nyilas

Hajlamos lehetsz ma többet költeni a szerelmedre, vagy akár önmagadra, mint kellene. Légy óvatos, Nyilas, mert ha a mai napon még nem is, de holnap fájhat a kiadott pénz hiánya, és valószínűleg kénytelen leszel vad spórolásba kezdeni.

Bak

Talán a karriered csúcspontján állsz, és nem akarod elveszíteni a lendületet. Ugyanakkor erős vágyat érzel arra, hogy több időt tölts a szeretteiddel. Érdemes lenne fontolóra venned a home office-t, vagy más megoldást keresni, amivel mindkét vágyadat kielégítheted.

Vízöntő

Brutál fáradtnak és lassúnak érezheted magad, így a hatékonyságod is csökken a melóban. Mindegy, hány liter kávét nyakalsz be, ezen ma az sem fog tudni segíteni. Próbáld elintézni a legfontosabbat, aztán pihenj, holnap újra lehetőséged lesz megmenteni a világot!

Halak

Bárhová is mész Halak, és bármivel: akadályokba ütközöl. Lerobbansz, dugóba kerülsz, lekésed a járatot. Érthető, ha a legszívesebben felrobbannál, de most nincs más választásod, mint elfogadni a szitut, és várakozás közben egy jó podcastet hallgatni.