A heti szerelmi horoszkóp szerint a szingliknek megéri kitartaniuk, a párban élők viszont fontolóra veszik a kapcsolatuk folytatását. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét segít átalakítani a kapcsolatodat azáltal, hogy növeli annak mélységét. A legjobb lenne, ha lerombolnál néhány falat, és közelebb engednéd magadhoz a szerelmedet, bár ezt a szingliknek sem ártana megfogadniuk. A napokban olyan igazságok kerülhetnek felszínre, amik megerősítik benned a bizalom érzését.

Bika

Engedd meg magadnak, hogy érezz, Bika! Merd kifejezni a szerelem vagy éppen a szomorúság érzését, mert mindkettő építő hatású lesz. A párban élők kapcsolata szorosabbá válhat az őszinte kommunikáció hatására, a szinglik lelki sebei pedig begyógyulhatnak, és visszatérhet a szerelembe vetett hitük.

Ikrek

Még mindig fáj a szíved, ezért nem mersz belevágni egy új kapcsolatba, vagy komolyabbra fordítani a dolgokat a jelenlegiben. Ez a hét felfedi mindazt, ami akadályoz téged a boldogság megtalálásában. Lényeges felismeréseket tehetsz a napokban, és talán párban élőként épp erre van szükséged ahhoz, hogy komolyra fordítsátok a dolgokat a szerelmeddel.

Rák

Ez a hét felfedi azokat a problémákat, amik megakadályozzák egy kapcsolat kialakítását vagy a meglévő viszonyod elmélyítését. A felismerések drámai változásokat indíthatnak el az életedben, és akár már a napokban túl lehetsz egy sikeres randin, vagy kezdheted megtervezni az esküvő részleteit a pasiddal. 

Oroszlán

Szeretnéd elkerülni, hogy a múlt megismételje önmagát? Ne aggódj Oroszlán, nem fog, mert szingliként, és párban élőként is olyan döntéseket hozol, amik ezt lehetővé teszik. Az egyedülállók a megfelelő embernek fognak bizalmat szavazni, míg a párban élők kilépnek a mérgező kapcsolatukból, vagy miután felvállalták, mire vágynak, megkapják azt a pasijuktól.

Szűz

Nem az a megoldás a párkeresési problémáidra, hogy lejjebb adod az igényeidet. Tarts ki mellettük, és a jutalmad egy olyan ember lesz, aki megfelel az elvárásaidnak. A párban élők komoly lecke előtt állnak: megint feláldozzák önmagukat, a saját boldogságukat, vagy inkább mindent megtesznek értük, még akkor is, ha emiatt szembe kell menniük a pasijukkal?

Mérleg

Olyan szerelemről álmodozol, ami valóban képes átlépni minden korlátot. Közelségre, elkötelezettségre vágysz a leendő szerelmedtől. Hamarosan meg is fogod kapni! A párban élők épp készülnek megint feladni önmagukat a kapcsolatban, de még nem késő saját magukat választaniuk a pasijuk helyett. Ha gyakran találod ilyen helyzetben magad, érdemes lenne elgondolkodni a kapcsolat jövőjén.

Skorpió

Nagyon jól teszed Skorpió, hogy a pasi iránti vágy ellenére elhajtod azokat, akik nem méltók hozzád. Még egy kicsit tarts ki, és rövidesen összefuttok az igazival. A párban élők az utóbbi időben kissé eltávolodtak egymástól. Jól érzed, hogy ideje lenne beszélni a kapcsolat sorsáról, és tenni érte. Ha még ezt akarjátok.

Nyilas

​Úgy érzed, jobbat érdemelsz a jelenlegi pasidnál? Ha csakugyan menthetetlennek tartod, akkor bölcsen teszed, ha kilépsz a kapcsolatból, és nem vársz tovább a csodára. De ha van még türelmed várni, és azt mondod, lehet ez még jobb, akkor ülj le vele beszélni a kapcsolat feltuningolásáról.

Bak

Sokféle vágyad és igényed van. Ne is próbáld tovább elnyomni őket. Még akkor is, ha azon kapod magad, hogy olyan irányba húznak, amire korábban nem is gondoltál. Szingliként ez jelentheti azt: ideje más módszerekkel ismerkedned, míg párban élőként feldobhatnád a házasság ötletét vagy inkább a nyitott kapcsolatét?

Vízöntő

Elbizonytalanodtál azzal kapcsolatban, hogy az aktuális Mr. Big mellett maradsz-e. Nyugi Vízöntő, mert a héten olyan változásokon megy keresztül a kapcsolatod, amit el sem tudsz képzelni, és százszor jobb lesz a jelenlegi helyzethez képest. A szinglik egy váratlan helyen és közegben találhatnak rá arra, akinek sikerül megdobogtatni a szívüket.

Halak

A héten drámaian átalakul a kapcsolatod, és végre olyanná válik, mint amilyenre mindig is vágytál. Eközben a szinglik idejében leleplezik a randipasijukat, vagy akivel nemrég ismerkedtek meg a neten, mert kiderül, nem az, akinek mondja magát vagy egyszerre több nőt is szédít.