A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai elkezdik a sajátjuk - vagy épp mások - határait feszegetni. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Fullon vagy mára a feladatokkal, és programokkal, nem is tudod, hogy fogsz tudni időben végezni mindennel, vagy egyáltalán mikor kerülsz haza. Mégis valahol izgalommal tölt el, ha az előtted álló napra gondolsz.

Bika

Nagyon vágysz ma arra, hogy szeretve legyél. Éppen ezért egyre csak várod a pozitív visszacsatolást a barátaidtól, és hajlamos lehetsz a pasidat is egy kis extra szeretetért nyaggatni. Csak arra vigyázz, nehogy rossz ajtókon kopogtass.

Ikrek

Nem vagy jó passzban, és vásárolgatással próbálod meg feldobni a hangulatodat. Ez rendben is van, mindaddig, amíg nem esel túlzásokba. Légy óvatos, mert holnap fájhat annak a pénznek a hiánya, amit ma elszórsz.

Rák

Eléggé érzékeny vagy a mai napon, ráadásul erre még rápakolnak a melóhelyeden  az érzéketlen kollégák, és a pasid is olyat tehet, amivel kapcsolatban azt érzed: átlépett egy határt, és most túl messzire ment. Csak rajtad múlik, hogy ezek után mi lesz.

Oroszlán

Ha magányosnak érzed magad, de épp nem ér rá senki, hogy délután együtt ejtőzzetek, akkor csinálj olyan dolgokat, amikre rég nem jutott már időd. De ha elmész futni vagy jóga órára, még az is lehet, hogy új barátokra teszel szert!

Szűz

Hatalmas teher kerül le a vállaidról, kedves Szűz. Végre búcsút inthetsz egy régi problémának, projektnek, esetleg letudhatsz egy adósságot. Most újra szabadnak és energikusnak érzed magad.

Mérleg

Egyre gyakrabban mész be munkaundorral dolgozni? Talán érdemes lenne váltanod, nem gondolod? Addig meg próbáld feldobni a légkört, tedd otthonosabbá az irodádat, vagy próbálj valami szerethetőt találni a melóban.

Skorpió

Szeretnél jobban megérteni bizonyos dolgokat, de ahhoz ki kell lépned a komfortzónádból, ez pedig kicsit megrémít. Légy bátor, és tedd meg ma az első lépést, ha nem akarsz tudatlanságban élni, vagy egy helyben toporogni.

Nyilas

Készen állsz arra, hogy lerombolj néhány falat, Nyilas, és ez magában foglalhatja a szíved körüli betontömböket is. Nagy dolog valakit meghívni az életedbe. Szereted a biztonságot, a magánéletet, így amikor ma végre beeresztesz valakit a szívedbe, megérdemled a vállon veregetést.

Bak

Ahol lehetőség van arra, hogy közösen alkossatok valamit, vagy együtt vigyetek véghez egy feladatot, használd ki! Ez összekovácsolhat titeket, és jelenős sikert hozhat, akár a melóhelyeden teszed, akár a barátaid körében.

Vízöntő

Ha eddig elhanyagoltad a személyes ügyeidet és feladataidat, akkor a mai napon mindenképpen vedd elő őket, különben kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Be kell látnod: túl sokáig halogattál bizonyos dolgokat, és túl sok időt szánsz olyanokra, akik nem érdemlik meg.

Halak

Mindenkinek jót tesz az, amikor megmutatod az embereknek, mennyire szereted őket. Mindenképpen mondd ki a mai napon azt, amit érzel, és figyeld meg milyen kellemes meglepetések érnek!