A napi horoszkóp szerint peches napra számíthatnak a zodiákus tagjai, és néhányan le is robbanhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Vigyázz a testi egészségedre ma, Kos. Ne feszítsd tovább a húrt, ha fáradtnak vagy kimerültnek érzed magad. Komolyan fontold meg, hogy szabadságot veszel ki! Ezzel megelőzheted a súlyosabb betegségeket, és megerősítheted az immunrendszeredet.

Bika

Valami szokatlan vonzhat téged, Bika, különösen, ha az élet unalmasnak tűnik mostanában. Semmi sem állít meg, még akkor sem, ha a dolog őrültségnek vagy veszélyesnek látszik. Azért csak óvatosan, Bika!

Ikrek

Remek nap ez egy cél kitűzésére vagy a meglévők áttekintésére, Ikrek. Ha nincs bakancslistád, ideje írni egyet. Ötletbörze cenzúra nélkül. Hagyd folyni a gondolataidat, és írd le őket. Ezután rangsorold a listát!

Rák

Tedd elérhetővé magad valakinek, akinek szüksége van egy barátra. Ne utasíts el senkit még akkor sem, ha nagyon elfoglalt vagy. Valószínűleg az illetőnek olyan tanácsra és támogatásra van szüksége, amit csak te tudsz nyújtani, és akár ki is húzhatod a bajból.

Oroszlán

Vigyázz magadra Oroszlán, ha úgy érzed, menten összeesel a fáradtságtól. Nem szégyen lelassítani vagy kivenni egy szabadnapot, ha szükséges. Ha nem teheted meg, akkor delegálj vagy dolgozz home office-ban. Vedd komolyan, ha a tested azt mondja: elege van.

Szűz

Ha nyugtalannak, feszültnek érzed magad: kapcsolj be egy kis zenét. Táncolj és énekelj hangosan. Meg fogsz lepődni azon, mennyire lecsökkenti a stresszt és növeli az energiát. Sokak szerint remek terápia, amikor nehéz idők járnak, és az érzelmek tombolnak.

Mérleg

Ma lomhának érzed magad, Mérleg. Dobd fel a napodat a kedvenc zenéddel! Táncolj egy kicsit vagy énekelj, miközben foglalkozol a munkáddal. Így akár még a többiek napját is szebbé varázsolhatod.

Skorpió

Szörnyű érzés lehet elbukni valamiben. Néha inkább el akarsz bújni a világ elől, mintsem szembenézni a megaláztatás lehetőségével. Ne feledd: a legtöbb embernek többször is neki kell futnia, különösen akkor, ha fontos célokra törekszik. Ne add fel!

Nyilas

Érdemes lenne ma beszélned egy jó barátoddal. Ne hagyd, hogy büszkeséged megakadályozzon abban, hogy segítséget kérj. Ha hibát követettél el, vagy esetleg bajban vagy, oszd meg a barátoddal a terheidet.

Bak

Ideje szembesülnöd a közelmúltbeli kudarcaiddal, Bak. Senki sem tökéletes. Még a legeredményesebb embereknek is szembe kellett nézniük néha azzal, hogy hibáznak. Adj még egy esélyt a dolgoknak, menni fognak!

Vízöntő

Hajlamos vagy csak azt látni, amit látni akarsz, Vízöntő, de ez veszélyes lehet. Okosan tennéd, ha inkább szembenéznél az igazsággal, még ha fáj is. Valószínűleg sokkal kevésbé lesz fájdalmas most, mint később.

Halak

Változásra van szükséged, Halak? Ha a dolgok kezdenek unalmasnak tűnni, és apatikus vagy, akkor nagy eséllyel igen. Kezd először a környezeted megváltoztatásával, aztán szép lassan jöhet a külsőd és a belsőd is!