A napi horoszkóp szerint ma tetőfokára hághat a munkahelyi feszültség. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma egy kissé szétszórt lehetsz, Kos. Elfelejtesz dolgokat, otthon hagyod, amire szükséged lenne, csak félig végzed el a munkát. Légy megértő magaddal, hiszen ez bárkivel előfordulhat. Holnap jobb lesz a helyzet!

Bika

A pénzügyek kínos szitut okozhatnak ma egy kapcsolatodban. Lehet, hogy valaki tartozik neked, és nem tudja visszafizetni, vagy fordítva. Ha ez a helyzet, próbálj meg valami olyan megoldást kialakítani, ami mindkettőtöknek megfelel.

Ikrek

Egy társasági eseményen kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki sok keserűséget, haragot cipel magával, és egy kissé lehúz téged. Szerencsére olyanok is lesznek ott, akiknek élvezni fogod a társaságát.

Rák

Ma kész káosz lehet a melóhelyeden, és valószínűleg te leszel az, aki megóv mindenkit attól, hogy megőrüljön. Bár még te is fontolgatni fogod, hogy inkább elbújsz mindenki elől, mert nem bírod a feszültséget, ami áthatja a légkört.

Oroszlán

Csodálatos napod lehet ma. A fantáziád, az intuíciód és a kreativitásod nagyon élénk lesz. Tele vagy fantasztikus ötletekkel, és ami a legjobb, hogy szuperkönnyen bevonzod a vágyaidat.

Szűz

Magad sem tudod miért, de ma szinte mindenkit bosszantónak érzel a környezetedben. Az is előfordulhat, hogy le kell csillapítanod a szerelmedet vagy egy kollégádat, mert rád vetíti ki a dühét vagy egyszerűen elfogja a méreg.

Mérleg

Valaki, akivel együtt dolgozol, egy szimpatikus vállra van szüksége, hogy sírjon, Mérleg. A munkahelyi stressz ma már a legkevésbé sem elviselhető, ezért ne lepődj meg, ha egy kollégád elmorzsol néhány könnyet a válladon.

Skorpió

Feszültséget okozhat közted és a pasid, vagy egy rokonod között, hogy nem vehettek meg valamit, mert nem állsz fényesen pénzügyileg. Ne érezd emiatt rosszul magad, és ne is hagyd, hogy más bűntudatot keltsen benned.

Nyilas

Ma nagyon aggódhatsz egy családtag miatt, Nyilas. Mondj vagy írj neki ki pár megnyugtató szót, de ne várd el tőle, hogy válaszoljon, és ne légy elkenődve, ha úgy érzed, hiábavaló volt a kedves szavad. Adj neki egy kis időt!

Bak

Egész nap nyugtalan lehetsz, Bak, pedig úgy érzed, semmi okod rá. Lehet, hogy intuitív módon átveszed más emberek gondjait. Az intuíciód ma erős, így pszichésen szinte bármit meg tudsz érezni.

Vízöntő

Egy barátnőd, ma is ideges lehet, vagy akár mérges is lehet rád, Vízöntő. Valószínűleg jelenleg semmit sem tudsz tenni, hogy megnyugtasd, ezért a legjobb, ha biztosítod a támogatásodról és a háttérbe vonulsz.

Halak

Ma nagyon vigyázz a főnökkel, Halak, mert valószínűleg nincs jó passzban. Dolgozz keményen, légy kedves mindenkihez, és használd ki a veled született diplomatikusságodat, így elkerülheted a konfrontálódást.