A napi horoszkóp szerint ma minden a szerelem, a pénz és a siker körül forog. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon izgalmasan alakul a napod, Kos, mert forró flörtbe keveredhetsz egy szomszédoddal vagy kollégáddal. Bár nagyon élvezetes lesz, de ne felejtsd el a tudtára adni, hogy ez most csak játék vagy lehet belőle több is.

Bika

A pénzügyi jólét már a sarkon van, Bika. Ma megérkezhet a hír arról, hogy hamarosan megkapod a bónuszodat, de legalábbis azt a pénzt, amiben reménykedtél. Csak aztán ügyelj arra, hogy ne szórd el egy pillanat alatt.

Ikrek

A szerelmednek szüksége van a támogatásodra, de elég, ha biztosítod arról, hogy bármikor meghallgatod őt és számíthat rád. Utána pedig ne erőltess semmit, várd meg, amíg magától megnyílik neked.

Rák

Ma van az utolsó lökés egy nagyon nagy projekt befejezéséhez, amin valószínűleg már jó ideje dolgozol, Rák. Adj bele mindent, mert ez hozhatja el az áttörést a karrieredben.

Oroszlán

Sajnos a barátnőd vagy a pasid lemondja a mai programját veled. Ahelyett, hogy magadba zuhannál, gondolj arra: itt az alkalom valami mást csinálni. Ez a nap tökéletes alkalmat kínál arra, hogy citromból limonádét készíts.

Szűz

Keményen dolgoztál az elmúlt hetekben. Ahogy közeleg a határidő, előfordulhat, hogy éjszaka felébredsz és rájössz, min lehetne még változtatni a siker érdekében. Már a gondolat is lefáraszt, de megéri variálni a végeredményért.

Mérleg

A mai nap, vagy inkább a ma este a romantikáé és a meghitt intimitásé, Mérleg. Az illatgyertyákkal, a legjobb parfümöddel és a legérzékibb ruháddal könnyen elcsábíthatod az emberedet, aki már amúgy is fülig szerelmes beléd.

Skorpió

Valószínűleg érdekes pénzkereseti lehetőségekkel találkozol ma. Talán ideje munkahelyet váltani, ahol jobban megfizetnek és több előrelépési lehetőséged is van. Bármilyen lehetőséget is dob fel a sors, mérlegeld az előnyeit és ne félj megragadni!

Nyilas

Rengeteg mindent kell elintézned, és már a nap elején feszült vagy, mert fogalmad sincs, hogy fogsz időben végezni. Nézd meg, mik a lehetőségeid. Lehet, hogy ma elég egy-két feladat elvégzésére koncentrálni, a többit pedig holnapra halaszthatod.

Bak

Alighogy beteszed a lábadat a melóhelyre, minden irányból különböző problémákat zúdítanak rád. Ne görcsölj be, Bak, hiszen megvan az eszed és az állóképességed ahhoz, hogy megold a napi problémákat.

Vízöntő

Minden gördülékenyen és nyugodtan alakul a melóhelyeden, szóval tervezheted az estét Mr. Biggel. Illatos gyertyák, mesés vacsora és még mesésebb ruha. Legyen kéznél tejszínhab is a desszerthez, bár könnyen lehet, hogy nem a sütin fog landolni.

Halak

A párkapcsolatodért vagy a családodért tett erőfeszítéseid meghozzák gyümölcsüket, Halak. Úszol a szeretetben, a megbecsülésben, mindenki nyugodt szívvel rád meri bízni a titkait.