A napi horoszkóp szerint a Hold a Skorpióban inspirációt hoz és titkokat tár fel. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma úgy döntesz inkább, hogy megtartod magadnak a titkaidat, és még a legjobb barátnődnek sem adod ki őket. Talán úgy érzed, időre van szükséged, amíg helyrehozod a dolgokat vagy egyszerűen félsz attól, mit szólnának mások, ha kiderülne az igazság.  

Bika

Itt az ideje a gyógyulásnak, Bika. Ez egy nagyszerű nap ahhoz, hogy minőségi időt tölts egy barátnőddel, akit szeretsz, és akiben megbízol. Ha pedig terapeutát kerestél, ma megtalálhatod a megfelelő embert. A mai napon segítségedre lesz valaki a lelki sebeid begyógyításában.  

Ikrek

Éppen egy nagy ötlet megvalósításán dolgozol? Akkor tartsd meg magadnak a részleteket, amíg nem érsz célba. Erre azért van szükség, mert máskülönben lenyúlhatják az ötletedet.  

Rák

Kiváló nap ez a mai ahhoz, hogy rátalálj az inspirációra vagy megvalósíts valamilyen kreatív ötletet. Látogass el egy kiállításra, fordulj meg művészi körökben és meg fog jönni az ihlet.  

Oroszlán

Tudod, mire lenne szükséged? Egy kis kikapcsolódásra! Ha teheted, maradj otthon a szerelmeddel vagy a BFF-eddel, nézzetek meg egy thrillert, és próbáljatok ki egy új kajáldát. Legalább délutánra iktass be egy olyan programot, ami kikapcsol.  

Szűz

A bizalom nagyon fontos számodra, Szűz. Talán ezért is figyelmeztetnek a csillagok arra, hogy ma kétszer is gondold meg, kivel osztasz meg bizalmas információkat, de azért a gyanakvást se vidd túlzásba, főleg ha valaki nem adott rá valós indokot.

Mérleg

Légy óvatos Mérleg, mert ma hajlamos lehetsz többet költeni a kelleténél. Az akciók és az újdonság iránti vágy, annyira magukkal ragadhatnak, hogy villámgyorsan megszabadíthatnak egy nagyobb összegtől, ami később még fájni fog.

Skorpió

A Hold belép a jegyedbe, és meghozza neked a bátorságot. Ez a tökéletes nap arra, hogy olyasmit csinálj, amit mindig is szeretettél volna megtenni, de nem voltál hajlandó kipróbálni.

Nyilas

Készen állsz eltemetni a múltat, és magad mögött hagyni a történteket. A Skorpióba lépő Hold arra ösztönöz, hogy engedd el a dolgokat és felejts. Ez lehet az újjászületésed első napja. 

Bak

A Skorpió Hold hatására titkok látnak napvilágot. Meglepő dolgokat tudhatsz meg a környezetedben élőkről, de a legsokkolóbb titkot valószínűleg a legjobb barátnőd osztja meg veled. Maradj nyitott!

Vízöntő

Szeretnéd megosztani a titkaidat, hogy ne egyedül cipeld a terheket, de amikor a Hold belép a Skorpió jegyébe, mégis úgy döntesz: megtartod magadnak őket. Ma inkább biztosra mész. Bölcsen teszed!

Halak

Jobban jársz Halak, ha ma megtartod magadnak a titkaidat. Főleg azért, mert visszaélhetnek velük vagy akaratlanul is továbbadhatják őket. Megvan az ideje és helye annak, mikor oszthatod meg őket, de ez sajnos nem a mai nap.