A napi horoszkóp szerint ma csupa bosszantó dolog történik a zodiákus tagjaival. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A túlterheltség és az idegkimerültség miatt ma egy kicsit rossz passzban lehetsz, ezért kellene egy kis időt szánnod a pihenésre. Ha ezt nem tudod megtenni, legalább próbáld meg lazán venni a dolgokat.  

Bika

Valaki a környezetedben anyagi problémákkal küzd, és a tanácsodat kéri. Nálad is van egy projekt vagy akár képzés, ami több pénzt igényelhet, és aggódhatsz amiatt, képes leszel-e finanszírozni.  

Ikrek

Nagyszerűen érzed magadat a barátokkal, a randid is jól sikerül, de délutánra már rettenetesen fáradtnak fogod érezni magad. Ráadásul valószínűleg lenne még programod mára, szóval, ha szeretnél jelen lenni, akkor kellene egyet pihenned.  

Rák

Ma megdöbbentő dolgot tudhatsz meg egy ismerősödről vagy rokonodról, és a pletyka nagyon gyorsan terjedhet a közösségben. Eléggé felkavar, amit megtudsz, de ne higgy el mindent, amíg nem válik bizonyossá.  

Oroszlán

Úgy érzed, nem ez életed legjobb napja. A melóhelyeden megnehezítik a helyzetedet és a BFF-ed sem ér rá délután. Ráadásul, a pasid is mintha flörtölne a kolléganőivel vagy vadidegenekkel. Ez biztos így van, Oroszlán vagy túlreagálod a dolgot?

Szűz

Egy felkavaró hír az anyagiakkal kapcsolatban ma egy kis zűrzavart okozhat, Szűz. Lehet, hogy megfeledkeztél egy számláról vagy nem érkezik meg időben az összeg, amire szükséged lenne. 

Mérleg

Csalódott vagy, mert nem kaptad meg a munkát, amiben reménykedtél vagy mert még nem léptettek elő. Türelem, Mérleg, hamarosan meg fognak a változni a dolgok.

Skorpió

Egy női ismerősöd, akinek gondjai vannak, hozzád fordulhat tanácsért. Ezenfelül olyan híre is lehet számodra, ami totálisan lesokkol. Ráadásul megint valaki más bajba kerülhet, és téged hív, hogy segíts neki. Mozgalmas nap vár rád!

Nyilas

Álmodtál valamit, de nem emlékszel arra, hogy mit és emiatt frusztrált vagy? Vagy valaki mondott neked valamit és teljesen kiment a dolog a fejedből? Ma több ehhez hasonló élményben lehet részed. Ne légy szigorú magaddal, mindenkivel megesik az ilyen!

Bak

Nagyon vártál egy csomagot vagy hírt, és nem érkezett meg. Vagy talán ma nem fog tudni ránézni a szerelő a laptopodra. Sajnos nem tehetsz egyebet, minthogy vársz. Nyugi, Bak, minden meg fog oldódni!

Vízöntő

Ma valószínűleg különösen szenvedélyesnek, szexinek érzed magad, és szeretnéd a pasiddal tölteni az idődet, csakhogy ő valamiért nem ér rá, így csalódott lehetsz. Attól még az időd nem megy kárba, mi lenne, ha olvasással vagy sorozatdarálással töltenéd az estét?

Halak

A mai nap nagyon frusztrálóan indulhat, Halak. Meglehet, hogy bekrepálnak a háztartásban az eszközök, és a pasiddal is összekaphattok. Jó lenne, ha délután levezetnéd a felgyülemlett feszültségedet, mielőtt felrobbansz.