A napi horoszkóp szerint a hosszú hétvége után nehezen rázódnak vissza a hétköznapokba a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma mindenben ezerszázalékosan jelen akarsz lenni. Ugye tudod, hogy ez brutál kimerítő lehet, Kos? Vedd fontolóra, hogy legalább néhány dolgot elengedsz, ami magától is megyeget.  

Bika

Ideje megtanulni Bika, hogyan old meg magad a saját a problémáidat, ahelyett, hogy másokra hagyatkoznál. Így legalább jóval kevesebb csalódás is érhet, csak kezdj el végre bízni az ítélőképességedben.

Ikrek

A mai napon mindent azonnal akarsz orvosolni, elvégezni. Ám a gyors cselekvés kapkodáshoz vezethet. Érdemes lenne kicsit lelassulnod, máskülönben hibát hibára halmozhatsz.

Rák

Szóljon ez a nap az önkifejezésről! Vállalj be egy merész vagy bohókás szettet, próbálj ki egy új frizurát vagy sminket, a lényeg, hogy merj kísérletezni és önmagadat adni minden tekintetben.

Oroszlán

Ha felmerül egy probléma, akkor engedd szabadjára a kreativitásodat. Ne érezd úgy, hogy feltétlenül racionális és módszeres megközelítésre van szükséged. Próbálj ki egy intuitívabb, izgalmasabb módszert!

Szűz

A mai nap feladatról-feladatra, problémáról-problémára ugrálsz, ami nem is lenne baj, ha közben mindent befejeznél, de előfordulhat, hogy félbehagyod a dolgokat, annak pedig nem lesz jó vége, Szűz.

Mérleg

Ma valaki ellenszenvesen viselkedhet veled vagy kritizálhat Mérleg, de tudd: valószínűleg nem a személyeddel van baja. Esélyesebb, hogy féltékeny rád, és ezért viselkedik olyan gorombán.

Skorpió

Készülj arra, hogy nehézkes lehet a kommunikáció a környezeteddel. Egy kicsit mindenki be van lassulva, nehezen forognak az agytekervényeik, így akaratlanul is félrevezethetnek, ezért ellenőrizz minden kapott információt.

Nyilas

Olyan érzésed lehet, mintha teljesen különböző nyelveken beszélnétek egymással a kollégákkal vagy éppen a barátokkal, és emiatt félreértésekre, kisebb kellemetlenségekre lehet számítani.

Bak

Olyan érzésed van, mintha az emberek ellened fordultak volna, kedves Bak. Ellenségesek veled vagy éppen érdektelenek. Talán csak ennyire fásultak, de az is lehet, hogy néhányan irigyek rád.

Vízöntő

Ez egy remek nap arra, hogy kitűnj a melóban vagy ott, ahol csak szeretnél. A környezetedben mindenki be van lassulva, motiválatlanok, így viszont te megvillanthatnád a tehetségedet és lenyűgözhetnéd a főnökeidet.

Halak

Nagyon kreatív vagy ma és tele ötletekkel, amiknek a segítségével lenyűgözöd a kollégáidat, a barátaidat és a pasidat. Az utóbbi teljesen el lesz ájulva tőled és valóságos istennőként rád, a legjobb pedig: úgy is fog kezelni.