Élménygazdag estére számíthatnak az otthon bulizók, de még ennél is több vár azokra, akik kimerészkednek. Mutatjuk, mi vár rád 2023 utolsó estéjén! Görgess a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, hogy mit jósol a szilveszteri horoszkópod:

Kos

Valami nagyon pihentető helyen képzeled el idén az évbúcsúztatást. Talán egy wellness központban a csajokkal vagy a pasiddal. Az biztos, hogy semmi stressz nem lesz benned, ellenben remények és jó érzés igen, még akkor is, ha esetleg úgy döntesz: mégiscsak otthon, párnák közt partizol.

Bika

A szerencse a te oldaladon áll ezen a szilveszterkor. Amit akarsz, az lesz! Ráadásul, te leszel minden buli szíve-lelke, ahol az emberek csodálni fognak téged, és isszák minden szavadat. Sőt, szingliként egy különleges emberrel is találkozhatsz.

Ikrek

Szilveszterkor kapcsolatba léphetsz néhány régi barátoddal vagy exeddel. Köszönj el tőlük végleg, és ne hagyd, hogy visszatartsanak a fejlődéstől. Viselkedj érett nőként, és kerüld a drámát. 2024-ben végre magad mögött hagyhatod a múltat.

Rák

Hibáztasd nyugodtan a Merkúr retrográdot, ha elkésel a buli elejéről vagy kiszakad a harisnyád. Bármilyen kellemetlenség is érjen, te csak nevess, és ne hagyd, hogy bármi is beárnyékolja a jókedvedet.

Oroszlán

A romantika napirenden van ezen a szilveszterkor, ami azt jelenti, hogy igazán forró vagy érzelmes estét tölthetsz el a szerelmeddel. Mi lenne, ha előadnátok egy közös dalt egy karaoke bárban? A szingliknek is érdemes lenne ezt tenniük, mert így könnyen felfigyelhet rájuk egy szexi idegen.

Szűz

Inspirált és motivált leszel az év utolsó napján, Szűz. Itt az ideje, hogy ragyogj, és kilépj a komfortzónádból. Most nem szabad alázatosnak, szerénynek vagy félénknek lenni. Változtasd meg bátran a külsődet, hogy magabiztosan léphess át 2024-be.

Mérleg

A Szűz Hold arra ösztönöz, hogy egy meghitt összejövetelen vegyél részt egy hatalmas parti helyett. Egy vacsora a legközelebbi és legkedvesebb barátaiddal vagy a családoddal a legjobb választás lesz, lehetővé téve, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat.

Skorpió

Ha randizni szeretnél, irány a Tinder: pillanatok alatt találhatsz társaságot. Bár ettől függetlenül is vár rád egy rögtönzött találkozás. Légy nyitott a váratlan eseményekre, mert könnyen lehet, hogy Budapestre indulsz, de Bécsben kötsz ki. Hadd vigyen az este oda, ahova akar.

Nyilas

A Merkúr retrográd miatt elkéshetsz a buliból, vagy nem a megfelelő parfümöt, ruhát választod estére. De semmi vész, mert így is ragyogni fogsz! Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a kedvedet. Jó ha tudod, bárkivel töltöd az estét, gondoskodni fog arról, hogy jól érezd magad.

Bak

Könnyen lehet, hogy egy távoli országban búcsúztatod 2023-at, de minimum az otthonod kényelméből pezsgőkoktélokat szürcsölve. Természetesen veled lesz Mr. Big vagy a BFF-ed, és egy abszolút békés, stresszmentes estében lesz részetek.

Vízöntő

Mindenképpen fixáld le előre kivel, mikor és hol találkozol, különben oltári nagy kavarodásban lesz részed. Ha nem akarsz egész este csak rohangálni, akkor legyenek pontos terveitek, és akkor egy hatalmas buli keretei között búcsúzhattok 2023-tól.

Halak

Végtelenül romantikus és meghitt este vár rád a szerelmeddel. Az éjféli csóknál még akár meglepetés is érhet. Szingliként óvakodj attól, hogy ráírj az exedre, rossz ötlet lenne, ezért inkább töltsd az estét a csajokkal, akik megóvnak egy ilyen bakizástól.