Azonkívül, hogy régóta várt produkciókkal kedveskednek a Netflixen májusban, rágyúrtak a hercegnős-királynős vonalra, így a műfaj kedvelői igazán elkényeztetve érezhetik magukat. Mutatjuk, mire lesz érdemes rákattannod a hónapban. Íme, a májusi premierek!

Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet  (május 4.)

Nagy dobpergés, ééés igen, érkezik a nap, amire minden Bridgerton rajongó várt! Megpillanthatjuk a fiatal Sarolta királynét, és megismerhetjük felemelkedésének, valamint György királlyal való szerelmének történetét. A főszereplő, Golda Rosheuvel mellett India Amarteifio színésznő alakítja majd a fiatal Sarolta királynét! Tutira csordultig lesz romantikus, és szexi jelenetekkel!

Kleopátra, Egyiptom királynője (május 10.)

Jada Pinkett Smith a producere Egyiptom utolsó fáraójáról szóló dokumentumsorozatnak, aminek középpontjában a világhíres, már ikonikus történelmi személlyé vált Kleopátra áll, aki trónja, családja és öröksége védelméért küzd. Izgalmas sztori, az egyszer biztos! 

Az ifjú trónörökös: Margrethe hercegné (május 11.)

Ez a történet egy fiatal hercegnőt követ nyomon, aki egy rosszul sikerült bál után pusztán normális életre vágyik. A változást azt hozza el, amikor beugrik hozzájuk a dán királyi család, a jóképű dán herceggel, akivel Margrethe hónapok óta cseveg. A teljesen elveszett hercegnő igyekszik megtalálni önmagát, megbékélni a családjával, miközben a szerelem is rátalál. Ha imádod a hercegnős sorozatokat, akkor ez a neked való műsor!

Az anya (május 12.)

Az Anya egy akcióthriller, amiben Jennifer Lopez egy veszélyes bérgyilkost alakít, aki egyszerre édesanya is. Méghozzá a tigrismama fajtából, aki bármire képes a lánya védelméért. Különleges képességekkel rendelkezik, és jaj azoknak, akik keresztbe tesznek neki. Nagyon tüzes, és piszkosul izgalmas, látványos film. J. Lo rajongóknak kötelező!

Puszi: Kitty (május 18.)

Kitty „szuperképessége”, hogy tudja, kik illenek össze. Abban is halálbiztos, hogy őt és koreai szerelmét egymásnak teremtette az ég, így mikor felveszik egy szöuli suliba, odautazik a Nagy Ő-höz, akiről kiderül: nem várt rá… Ha újra át akarod élni a romantikus, kalandos tini szerelmet, ez a tökéletes sorozat hozzá!