A Netflixen futó Bridgerton család sokak kedvence, a szereplők azonban a valóságban egészen másként néznek ki, mint a sorozatban. Persze ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a széria egy kosztümös játék, a színészek és színésznők pedig egyébként nem valószínű, hogy ezekebe a jelmezekbe bújnának a hétköznapokon. Összeállításunkban, most megmutatjuk, hogy festenek a Bridgerton szereplői a való életben. 

Charithra Chandran mint Edwina Sharma

Mielőtt megkapta Edwina szerepét Sabina Pleasance-t alakította a 2021-es Alex Rider TV-műsorban, de nem sok más színészi szerep fűződik a nevéhez.

Simone Ashley, mint Kate Sharma

Simone leginkább arról ismert, hogy az egyik aljas lányt, Oliviát játssza a Szexoktatás című sorozatban.

Jonathan Bailey mint Anthony Bridgerton

Anthony Bridgertont Jonathan Bailey alakítja, aki főként a Broadchurch című sorozatból lehet ismerős, ahol Olly Stevens, kezdő újságírót alakította. 

Kathryn Drysdale mint Genevieve Delacroix

Madame Delacroix nagyobb szerepet kapott a Bridgerton 2. évadában, amikor Lady Whistledown szövetségese lett. A karaktert Kathryn Drysdale formálja meg, aki St. Trinian's - Nem apácazárda című 2007-es filmből lehet még ismerős. 

Luke Newton mint Colin Bridgerton

Luke Newton a 3. évadban lesz főszereplő, mielőtt megkapta volna a Bridgerton családban a szerepét főként kisebb produkciókban tűnt fel. 

Luke Thompson mint Benedict Bridgerton

Luke Thompson mielőtt a Bridgerton családban szerepelt volna, a BBC One sorozatában, az In The Clubban szerepelt, valamint a Dunkirk című háborús, akciófilmben is feltűnt. 

Claudia Jessie mint Eloise Bridgerton

Claudia Jessie játssza a rajongók kedvencét és minden tekintetben ikonját, Eloise Bridgertont. 

(via)