Nem kell sokat várni, és végre kiderül, hogy mivel ér véget az És egyszer csak... 2. évada, és remélhetőleg Samantha is feltűnik. Sokan azt gondolták, hogy az utolsó résszel finálézik a sorozat, de az alkotók bejelentették, hogy biztosan lesz folytatás

Jön az És egyszer csak... 3. évada

Sokáig találgatták, hogy mi lesz a sorozat sorsa, Carrie és Aiden újra együtt, így a rajongók egy része biztosra vette, most jön a lezárás. Szerencsére nem kell tovább találgatni és izgulni, mivel Michael Patrick King a sorozat producere még a finálé előtt bejelentette, hogy érkezik a folytatás. 

Nagyon örülünk, hogy több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumban azzal, hogy új történeteket mesélünk el ezeknek a törekvő karaktereknek az életéről, akiket ezek a csodálatos színészek alakítanak. És egyszer csak... Jön a 3. évad

– jelentette be egy közleményben. 

Hozzátette, hogy alig várja, hogy a közönség láthassa, mit tartogat a jövő a népszerű karaktereknek a 3. évadban. Bár a színészek névsorát még nem hozták nyilvánosságra, a rajongók remélik, hogy visszatér Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Christopher Jackson, Evan Handler és John Corbett.

Kim Cattrallt várják a rajongók 

Az információk szerint Samantha karaktere az évadzáróban fog feltűnni. Csak pár percig lesz látható, és telefonálni fog egy kocsiban. Több pletyka még nem szivárgott ki, de a színésznő utalt rá, hogy most utoljára volt Samantha, így nagy valószínűséggel nem tér vissza Kim a 3. évadra. 


Via