A 7. évadánál tart az Elite, ami még mindig nagyon népszerűnek számít a Netflixen. A 6. évad premierje pont egy éve volt, ezért nem meglepő, ha kicsit megkoptak az emlékeid. Most segítünk felfrissíteni! 

Mikor érkezik az Elite? 

Jó hír a rajongóknak, mivel a sorozat 7. évada október 20-án érkezik a Netflix felületére. Az információk szerint 8 epizódból áll majd a szezon, így izgalmakból nem lesz hiány. 

Kik térnek vissza? 

A sorozat már a 7. évadánál tart, így az eredeti szereplőgárda alaposan kicserélődött. Új tanulók érkeztek a Las Encinas magániskolába, de egy népszerű karakter azért mégis felbukkan, ez pedig nem más, mint Omar. Az Omart alakító Omar Ayuso visszatér a suliba, hogy szembenézzen a saját démonjaival, és megbirkózzon Samuel halálával. 

Bár az eredeti szereplők közül csak Omar tér vissza, a forgatásokhoz újabb színészek csatlakoztak, a karakterek pedig még tovább bonyolítják majd a Las Encinas életét. Emellett biztosan látható lesz, Sonia, Isadora, Iván, Rocío, Dídac, Nico, Sara és Raúl. Az információk szerint a népszerű énekesnő, Anitta is feltűnik a sorozatban, még nem tudni, hogy kit alakít. 

Miről szól majd a 7. évad? 

Az új szezonban nagy szerepe lesz a mentális egészségnek. Omar elkezdi az egyetemet, de nem tud beilleszkedni, mivel nehezen tud megbirkózni Samuel elvesztésével. Ezért pszichológushoz fordul és visszatér a régi iskolájában, hogy megpróbálja legyőzni a démonokat. Omar utazásán keresztül pedig lassan kibontakozik, hogy minden diák megpróbálja megvívni a saját csatáit. 

Mikor ér véget a sorozat? 

Régóta fut már a sorozat, így érhető, ha a készítők azt érzik, hogy elérkezett a finálé ideje. Szerencsére 8. évad biztosan lesz, ezt már korábban bejelentették, de az lesz az utolsó. 


Via