Véget ért az És egyszer csak... második évada, a rajongók pedig végre láthatták Kim Cattrallt. Az információk szerint a színésznő csak egyetlen cameo erejéig tért vissza, de elég szép összeget kapott érte.

Hatalmas összegért tért vissza Kim Cattrall 

A rajongók nagyon csalódottak voltak, amikor kiderült, hogy az És egyszer csak... Kim Cattrall nélkül indul el. A színésznő nem akart szerepelni a folytatásban, a rövid szerepre is csak a Szex és New York eredeti alkotója tudta rávenni. Utólag elárulta, hogy így búcsúzott el Samantha karakterétől.

Kim végül szerepelt az évadzáróban, 60 másodpercig volt képernyőn, és nagyjából 20 mondatot mondott. A színésznő végig egy kocsiban ült, a sztori szerint Carrie-vel telefonált. A pletykák szerint hatalmas összeget kapott érte, 1 millió dollárt fizettek neki a 60 másodpercért.

Kim ragaszkodott hozzá, hogy senki se legyen ott a jelenet felvételénél. A másik kérése az volt, hogy Patricia Field öltöztesse. A stylist dolgozott a sorozaton, illetve a két filmen, az évek során igazán közeli barátságba kerültek a színésznővel. A folytatást viszont már nem vállalta, mivel Field az Emily Párizsban stylistja. Csupán Kim Cattrall kedvéért tért vissza


Via