Ha október, akkor Halloween! A legtöbb helyen nem egy napon, hanem egész hónapban tartják a parás ünnepet, és nincs ez másképp a Netflixen sem! Valószínűleg ezért is gyúrt rá arra, hogy hátborzongató és sötét történetekkel töltse meg a hónapot! Íme, az októberi premierek:

Az éjféli klub (október 7.)


Egy titokzatos kastélyban, ami egyszerre hospice is, Az éjféli klub tagja, akik végső stádiumú fiatalok, minden este éjfélkor találkoznak, hogy rémtörténeteket meséljenek el, és megígérik egymásnak: aki előbb meghal, az visszatér a túlvilágról és üzen az élőknek. Sokak szerint ez  horrorsorozat  lesz a Netflix következő nagy dobása. Az biztos, hogy a félelemtől jó párszor ki akarsz majd ugrani a bőrödből!

Szerencse lánya (október 7.)

Mila Kunis visszatér a képernyőre, hogy elkápráztasson bennünket! Ezt most egy igaz történetben teszi, ami garantáltan felborzolja mindenki kedélyét. A nőt, akit játszik, Ani FaNellinek hívnak, és megvan mindene, amire vágyik. Felkeresi őt egy bűnügyi dokumentumfilm rendezője és arra kéri, mondja el a saját verzióját egy megrázó esetről, ami tinédzserkorában történt az iskolájában. Mit gondolsz, jó ötletnek minősül a múlt felhánytorgatása?

A Bridge Hollow-i átok (október 14.)

Tudod milyen az, amikor a cuki találkozik a parással? Ebből a filmből megtudhatod! Egy apának és lányának össze kell fognia, hogy megmentsék a városukat, miután egy ősi és pajkos szellem megszállja az egyik halloweeni dekorációjukat, és pusztítani kezd. Egyszerre vicces, kicsit hátborzongató, és iszonyatosan látványos!

XX. századi lány (október 21)

Az első szerelem mindenkire mély benyomást tesz, és örök emlék marad. Többek között erről szól ez a nagyon édes történet, hogy 1999-ben egy lány megígéri a legjobb barátnőjének, hogy szemmel tartja azt a fiút, akibe szerelmes, és mindent feljegyez róla. Na igen, de ő maga is szerelmes a fiúba, akivel elkezdenek közelebb kerülni egymáshoz.

Jók és Rosszak Iskolája  (október 21)

Gondolkoztál már azon, hogy születnek a hősök és a gonoszok? Ebbe a folyamatba kapunk betekintést! Érkezik az ősz legvarázslatosabb filmje, amiben Agatha és Sophie, a legjobb barátnők a varázsló suli két ellentétes oldalán találják magukat. A nemzetközi szinten is elismert könyvsorozaton alapuló sorozat olyan nagyágyukat hív segítségül a jó sztori és a látványos elemeken kívül, mint Charlize Theron, Ben Kingsley, Laurence Fishburne, és Kerry Washington.

A másik nővér (október 26)

Nagyon sötét és baljós, de nem is csoda, hiszen igaz történet alapján készült, ráadásul két színészóriással, ami garancia a film sikerére. Egy kórházban megmagyarázhatatlan halálesetek történnek, és minden jel arra utal, hogy az egyik ápoló, Charlie ( Eddie Redmayne) a bűnös. Amy ( Jessica Chastain) a nővér, aki jóban van Charlie-val, nyomozni kezd a saját szakállára.