Végre hétvége, ebben a borús, hideg időben pedig nincs is jobb program, mint bekuckózni a kanapén és sorozatokat nézni a Netflixen. Ha nem szeretnél egy nagyon hosszú soriba belekezdeni, akkor mutatunk pár rövidebb alternatívát! 

Testek 

A Netflix újdonsága ideális egy őszi hétvégére, hiszen rejtélyes és hátborzongató. A történet négy nyomozóról szól, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben keresik a nyomokat Londonban. Az elmúlt évtizedekben több gyilkosság is történt a város ugyanazon pontján, a testek pedig ugyanabban a pózban feküdtek az utcán. A gyilkosságok között van kapcsolat, már csak meg kell találni. 

Az Usher-ház bukása 

Szintén újdonság Az Usher-ház bukása, ami Edgar Allen Poe novelláján alapszik. A horror műfaj kedvelői imádni fogják a gótikus és rémisztő sztorit, ami garantáltan okoz majd meglepetéseket. Roderick és Madeline Usher jövedelmező vállalkozást építettek fel, és hatalmas gyógyszervállalatuk van. Ám hamarosan szembesülnek a múlt titkaival, így elkezd fogyatkozni az Usher-dinasztia. A történet ugrál az időben, így lassan bontakozik ki a cselekmény, unatkozni garantáltan nem fogsz!

A császárné 

Hiányzik a Bridgerton? Akkor ajánlunk egy hasonló sorozatot, ami igaz történeten alapszik. A császárné Erzsébet magyar királyné életét dolgozza fel. A történet Ferenc József és Sisi megismerkedésével kezdődik, majd apránként kibontakozik a cselekmény, és megismerhetjük az életét jobban. Ármányból, viszályból és romantikus szálakból sincs hiány. 

Üdvözöl az Éden! 

A misztikus, rejtélyes sorozatot biztosan könnyen le fogod darálni a hétvégén, hiszen valósággal rabul ejt a történet. A sztori szerint egy csapat fiatal bulizni indul egy exkluzív szigetre, de miután megérkeznek, rá kell döbbeniük, hogy a hely nem az, aminek gondolták. Lehetetlen elmenniük a szigetről, mivel a kiválasztottaknak egy magasabb célt kell szolgálniuk. 

Lídia ügyvédnő 

A sorozatot igaz történet ihlette, mivel Lidia Poët, az első olasz ügyvédnő életéről szól. A széria azzal kezdődik, hogy Lidia nem dolgozhat ügyvédként mivel nő, de ő nem elégszik meg ezzel. Elvállal egy gyilkossági ügyet, ami újabb bonyodalmakat okoz. Közben a szerelem is megérkezik az életébe, ami csak tovább bonyolítja a dolgokat. A hangulata nagyon hasonlít a Bridgertonra, de rejtélyből sincs hiány, így érdemes megnézned!