Bár a Squid Game második évada kapcsán a részleteket még mindig rejtély övezi, nemrégiben annyi kiderült, hogy a széria első évadából három karakter biztosan visszatér, valamint egy új szereplő is bemutatkozik majd. 

Nagy visszatérők

Ahogy az várható is volt második évadban a Seong Gi-hun által megformál Lee Jungé lesz a főszerep, aki az első évadban egy szédítő nyereménnyel tudott diadalmaskodni a játékokon. A gazdasgág azonban nem adta meg számára azt a nyugalmat, amire vágyott, így most már nem az a vágya, hogy kényelmes életet éljen, sokkal inkább az, hogy megállítsa a Kalmárjátékokat.

Izgalmas pillanatok jönnek 

Lee Byung-hun is visszatér a szériába Front Manként, a Squid Game jelenlegi vezetőjeként, akiről kiderül, hogy nem csupán Hwang Joon-ho nyomozó  bátyja, hanem a korábbi játékok nyertese is. Sokrétű karaktere bőven tartogat izgalmakat a rajongók számára, felbukkanása alaposan felborzolhatja a kedélyeket a második évadban. 


Nagy visszatérő 

Egy másik nagy visszatérés Gong Yoo-é lesz, aki a Squid Game versenyzőinek a toborzója, és aki az utcáról csalogatva próbálja meg bevonzani az új játékosokat. 

Új szereplő is érkezik 

A második évad ezenkívül tartogat még meglepetéseket, a szereplőgárdát illetően azt már tudni lehet, hogy megjelenik egy új karakter, aki Young-hee pasija lesz. 

(via)